Alege designul noului ambalaj DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate

Alege designul noului ambalaj DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate

Mai sunt 6 zile pana la incheierea perioadei de votare in cadrul competitiei de idei si design de packaging DERO e al tau, in care se vor decide cei 10 finalisti care vor trece in urmatoarea etapa. Avem inscrise in competitie 180 de idei care ilustreaza prospetimea din inima Romaniei curate. Dintre acestea, 159 de lucrari asteapta voturile voastre pe platforma The Creator

Design-urile finaliste sunt dintre cele mai variate, pornind de la jocuri de culoare, schimbari de perspectiva si tehnici minimaliste, care continua lupta pentru voturile publicului pana pe 16 iulie. Provocarea lansata de catre DERO si IQads cerea participantilor sa se inspire din lucrurile frumoase din jurul lor si sa creeze noul ambalaj DERO, care va ajunge pe rafturile din intreaga tara.

Prima etapa a competitiei va desemna cele mai bine clasate 10 lucrari finaliste prin votul profesionistilor si al publicului de pe platforma The Creator. Fiecare va fi premiata cu 1.000 de lei, fiind promovata atat online cat si offline. Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre notele acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala). Juriul final al competitiei urmeaza sa fie anuntat in urmatoarele zile.

In a doua etapa, toate cele 10 lucrari finaliste vor fi implicate intr-un proces de adaptare tehnica la cerintele specifice gamei de ambalaje DERO si apoi vor fi prezentate spre votare publicului larg. Marea castigatoare in cadrul etapei finale va fi premiata cu 4.000 de lei si va constitui directia vizuala a noului ambalaj DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate.

Despre platforma The Creator

TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma sau Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related