Anca Amariei este noul Senior PR Specialist pentru Discovery Networks Europa de Sud-Est

Anca Amariei este noul Senior PR Specialist pentru Discovery Networks Europa de Sud-Est

Anca Amariei ii ia locul Corinei Potarniche pe pozitia de Senior PR Specialist pentru Discovery Networks Europa de Sud-Est, anunta un comunicat emis de Grayling. Schimbarea vine ca urmare a promovarii Corinei pe pozitia de Corporate Communications Manager pentru Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu si Africa. 

In varsta de 26 de ani, Anca Amariei are peste 6 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Ea a ocupat timp de peste trei ani pozitia de Senior Media Relations & External Communications Coordinator pentru Cosmote Romania, facand parte, anterior, si din echipa de Marketing si PR a Kaspersky Lab Romania, in urma castigarii Olimpiadelor Comunicarii din 2009. Din pozitia de Senior PR Specialist pentru Discovery Networks Europa de Sud-Est, Anca va fi responsabila de promovarea programelor TV in 10 tari din regiune si de gestionarea canalelelor Discovery, raportandu-i direct Adei Roseti (Channel Director SEE, Discovery Networks CEEMEA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related