Sa-i dam bitchy cu Dumele de Mestecat

Sa-i dam bitchy cu Dumele de Mestecat

Ah, iata-ne dupa ultima noapte de dragoste, ajunsi in intaia zi a saptamanii. Dupa ce nazbatii am facut sambeata noapte, Slava Somnului c-a fost duminica. Stiti vorba aia, zana buna se cunoaste de dimineata? Nu? Inseamna ca nu v-ati baut cafeaua proaspat vrajita. Lunea de miere inca-i departe, iata-ne tristi la birou, in Bucuresti. Normal ca suntem roz de invidie pe astia care sunteti acum la plaja. Vai ce bine ar merge o excursie in Slaponia. 

Dar pana ne planuim escapada la resedinta de vara a lui Mos Craciun, va povestim de 3 fete care au pus bazele unei pagini de Facebook, ce urmeaza in scurt timp sa devina magazin online, cu dume de mestecat care se lipesc de tine. Sunt Dumele de Mestecat, v-am servit cateva din repertoriu mai sus, si poate ati facut cunostinta cu ele tocmai zilele trecute la Train Delivery.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related