Facebook interzice "apasa Like ca sa intri in aplicatie"

Facebook interzice "apasa Like ca sa intri in aplicatie"

Recent, Facebook a facut cateva modificari ale regulilor site-ului (Platform Policy). Cea mai importanta interzicerea folosirii butonului de Like cu scopul conditionarii accesului la continutul sau concursurile din aplicatii, aflam de pe Gizmodo. Altfel spus, de acum nu vom mai fi nevoiti sa dam Like unei pagini in aplicatii pentru a o putea accesa. 

Pe Platform Policy se precizeaza: 

"E interzis sa le oferi oamenilor orice fel de stimulente pentru a folosi plugin-urile sociale sau pentru a da Like unei pagini. Aici sunt incluse oferirea de recompense sau limitarea accesului la aplicatii, respectiv la continutul din aplicatii, in baza faptului ca un utilizator nu a dat Like unei pagini. Raman acceptate urmatoarele practici: incurajarea oamenilor sa foloseasca aplicatiile, sa dea check-in sau sa participe la promotii pe pagina aplicatiilor. Pentru a pastra calitatea conexiunilor si pentru a ajuta afacerile sa ajunga la oamenii care ii intereseaza, vrem ca oamenii sa dea Like paginilor pentru ca vor sa se conecteze si sa primeasca informatii de la afacerile reprezentate, nu datorita unor imbolduri artificiale. Credem ca update-ul acesta va fi benefic atat utilizatorilor, cat si advertiserilor".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related