Zuzu lapte se da mare cu shake-uri uriase la ADfel 2014

Zuzu lapte se da mare cu shake-uri uriase la ADfel 2014

Acum e momentul sa faci o pauza de la dieta. Nu se poate sa ratezi marele milkshake Zuzu de la ADfel. Dieta va intelege.

Acum e momentul sa fii generos. Te-au innebunit prietenii care “vor doar sa guste”, apoi mananca totul? Ai ocazia perfecta sa pari de treaba. Shake-ul urias Zuzu e cat pentru trei.

Acum e momentul sa recunosti ca marimea conteaza. Sa fim seriosi, cui ii plac portiile microscopice de mancare? Nu degeaba i se spune “Pofta mare” si nu “Pofta moderata”.

Acum e momentul sa uiti de diminutivele enervante. Gata cu lapticul, paharelul si mancarica! Poate asa vorbesti cu copilul sau pisica. Dar Zuzu te asteapta cu un shake mare pentru oameni mari.

Acum e momentul sa incerci si tu noul Zuzu la 1.8 litri. Laptele se termina mai greu, deci vei auzi mai rar: “Cine a baut ultima gura?”, “Vai, nu mai am lapte pentru cafea!” sau clasicul “Hai, te rog, te duci tu sa iei o cutie?”.

Acum e momentul sa vii la ADfel si sa te dai mare cu shake-ul urias de la Zuzu.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads, Facebook.com/ADfel si pe IQads.ro vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt 220.ro, VICE, Revista de Povestiri, Revista Zeppelin, Times New Roman, Mixtopia, Realitatea.net, BestJobs si Kiss FM. ADfel este gazduit de Fabrica si sustinut de MVcom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related