Inscrierile la Grand Spoof 2014 sunt deschise pana maine

Inscrierile la Grand Spoof 2014 sunt deschise pana maine

14 august - inconjurati data asta in calendar, cu rosu daca aveti, e ultima zi de inscriere la Grand Spoof 2014, singura competitie de parodiat reclame din Romania. Mult a fost, putin a ramas, dar din putinul asta puteti sa faceti cele mai tari spoof-uri ale reclamelor care va enerveaza sau va plac.

Nu le faceti degeaba, premiile competitiei insumeaza 7.000 de lei: premiul oferit de juriul profesionistilor - 5.000 lei si premiul rezultat in urma voturilor online - 2.000 lei. Ah da, si cele mai reusite spoof-uri vor fi proiectate in joia ADfel.

Toate spoof-urile se urca usor pe platforma The Creator.

Jurizarea si perioada de vot vor avea loc pana pe 17 august, iar lucrarile vor fi evaluate de publicitari si oameni de film romani, dar si de catre publicul larg, care va putea vota finalistele. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe 19 august.

Criteriile avute in vedere de juriul profesionistilor sunt:
- originalitate: 33,3%
- adecvarea la brief: 33,3%
- aprecierea personala a juratului: 33,3%

Pana acum, cele mai parodiate branduri sunt Mercador.ro si Tocmai.ro. Toate inscrierile se pot vedea si vota aici.

Mai sunt doua zile de inscrieri, asta trebuie sa retineti. Doua zile in care sa va demonstrati talentul, sa ne luati banii si sa castigati respect publicitar.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related