Vine ADfel-vacanta, cu trenul din Franta

Vine ADfel-vacanta, cu trenul din Franta

Ia ghici ghicitoarea mea:

Sapte surori, poti sa zici,
Cinci mai lungi, doua mai mici,
Vin in fiecare an,
Cu neconventionalul in ghiozdan.

Cine a ghicit ADfel, zice bine. Cine nu, asta e. Indiferent daca ai ghicit sau nu raspunsul corect, esti invitatul nostru in vacanta neconventionala ADfel, editia a noua, desfasurata anul acesta intre 18 si 24 august, la terasa Fabrica. Vezi in continuare ce o sa se intample in cele sapte zile de publicitate altfel si pune-ti in agenda cand vrei sa ajungi, dupa ce te uiti pe programul si harta de pe ADfel.ro: 8 branduri, 30 de organizatii, proiectii, parodii si studii de caz, de care va povestim mai jos.

Acum ca a crescut si a implinit 1.8 l, Zuzu o sa se dea mare pe terasa Fabrica cu Milkshake-uri ZUZUriase.  Brandul o sa ne aminteasca pe parcursul intregii saptamani ca marimea conteaza si ca nu degeaba se zice "Pofta mare" si nu "Pofta moderata". Milkshake-urile se vor gasi la barul Fabrica in toate zilele evenimentului.

TOMI X-tra iute te asteapta la ADfel de vineri pana duminica. Intre 22 si 24 august, sansele ca situatia sa se incinga putin prea tare sunt de 100%, dar si pompierii de la TOMI X-tra Hot Station sunt 100% pregatiti sa intervina.

Discovery aduce pe terasa Fabrica avanpremiera SHARK WEEK, de luni pana joi, 18 - 21 august. La TV, show-ul revine pe Discovery Channel si Animal Planet din 25 august.

Miercuri si joi, adica pe 20 si 21 august, Playboy stinge lumina si ne testeaza abilitatile de seductie pe intuneric. Motto-ul: Seduci sau se duce! Activarea va aduce la Fabrica putin din spiritul noului produs Playboy #generation si promite ca se va lasa cu mister si senzualitate.

Pentru nostalgicii quiz-urilor de personalitate din reviste si pentru cei care vor sa se cunoasca mai bine, TUC vine la Fabrica cu o activare care ne ajuta sa ne aflam personalitatea de ADfel. Se intampla de joi pana duminica, 21 - 24 august.

Euro Mini Storage recunoaste faptul ca oamenii de publicitate trebuie sa gandeasca outside the box mai tot timpul pentru a-si putea face munca, asa ca la ADfel ii invita sa gandeasca la propriu inside the box si sa descopere cum este posibil sa depoziteze orice cu ajutorul Euro Mini Storage – la nevoie, chiar si tot ce e in clubul Fabrica. Se intampla de joi pana duminica – 21 - 24 august.

Raiffeisen Bank vine la ADfel intre 22 si 24 august ca sa-i premieze pe cei care duc o Viata fara CA$H. Trei dintre cei care platesc cu cardul consumatia de la terasa Fabrica vor avea parte de o surpriza - sa primeasca inapoi contravaloarea consumatiei (in limita a 200 de lei). Mai mult, cei care realizeaza tranzactia cu un card Raiffeisen Bank primesc un cadou instant. Raiffeisen a pregatit si un stand special unde poti experimenta tot felul de variante de relaxare. Ca asa e Viata fara CA$H, usoara!

Cu eMAG ai o ADfel de bucurie la cutie!  Vino vineri, 22 august, la cutia eMAG de la ADfel si ghiceste ce e inauntru. Din 2 in 2 ore eMag da premii din cutie norocosilor care le-au nimerit!

Primele 3 zile ADfel, 18, 19 si 20 august sunt Zilele Culturale, pe parcursul carora 30 de organizatii din zona culturala, sociala, ecologica si educationala asteapta publicul cu peste 50 de moduri neconventionale prin care isi promoveaza mesajele. O sa avem pictat pe apa, schiat de vara, limonade radioactive si o confruntare cu o pinata. Organizatiile implicate sunt, in ordine alfabetica: Anonimov, Art Out, Art Psypedia, Asociatia Artia, Asociatia D’Avent, Asociatia Romana Anti-SIDA, Asociatia Senzo, Ateliere fara Frontiere, Bookblog, Brigada de voluntari, Cercetasii Romaniei, Creative Arts, Creionetica, docuArt, Fundatia Calea Victoriei, Fundatia Noi Orizonturi, Fundatia PACT, Greenpeace, Initiativa pentru Fericire, Mai Mult Verde, Policy Center for Roma and Minorities, PRIME, Salvati Dunarea si Delta, Scoala de Valori, SOS Satele Copiilor, UNICEF, ViitorPlus, VIP, Voicu Dragomir.

Iar pentru cei care vor sa vada ce mai e neconventional prin lume, am pregatit studii de caz ale unor idei neconventionale din 2014, in cadrul ADfel Galleries, cu ajutorul solutions partner-ului AdProduction. Cei care vor totusi o proiectie sanatoasa de spoturi TV, desi sunt la un eveniment de neconventional, vor gasi in program proiectiile de reclame ADfel, cu o alta tema in fiecare seara.In ordine, de luni pana duminica, avem: Cand publicitatea face fapte bune – campanii sociale din ultimul an care au schimbat lumea in bine, Cand publicitatea iti da curaj – campanii internationale care le arata femeilor ca lumea e a lor, Cand publicitatea ingrasa – cele mai amuzante spoturi internationale din ultimul an, Cand radem de publicitate in romana – cele mai bune parodii romanesti de reclame de la Grand Spoof 2014, Cand radem de publicitate in engleza – cele mai viralizate spoof-uri internationale din 2013 si 2014, Cand publicitatea te lasa interzis – cele mai dubioase si halucinante campanii din lume, Cand publicitatea se da mare – cele mai premiate campanii de publicitate din ultimul an. Joi, 21 august, ne uitam nu doar la inscrierile de anul acesta la Grand Spoof, ci facem o retrospectiva a celor mai bune spoofuri de la toate editiile de pana acum. Totodata, premiem castigatorii cu un premiu al juriului (5.000 de lei) si un premiu al publicului (2.000 de lei).

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul evenimentelor incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

FIVE'S asigura regia si spectacolul la ADfel 2014. FIVE'S - Creator de Spectacol are toate ingredientele artelor spectacolului, vazute si nevazute: Sunet, Lumini, Scenotehnica, Video, Pirotehnie, Efecte speciale, manuite de tehnicieni inimosi si isteti.

Entuziasmul participantilor va fi surprins in mod profesionist de fotografii si videografii oficiali ADfel: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb StudioXMedia Studio438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads.

ADfel este gazduit de Fabrica si sustinut de MVcom. Partenerii media ai evenimentului sunt 220.ro, VICE, Revista de Povestiri, Revista Zeppelin, Times New Roman, Mixtopia, Realitatea.net, BestJobs si Kiss FM.

Despre ADfel
ADfel e singurul eveniment de branded entertainment din Romania, playground al brandurilor si agentiilor creative si prilej pentru public pentru o iesire in oras cu final neasteptat. In cadrul celor opt editii ADfel de pana acum au fost implementate mai mult de 400 de idei neconventionale de la 100 de branduri si organizatii implicate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related