ADfel 2014: Ce a fost ieri, da' sa vezi ce o sa fie astazi

ADfel 2014: Ce a fost ieri, da' sa vezi ce o sa fie astazi

Ieri a inceput ADfel 2014 si a inceput bine de tot. Hai ca va zic cum a fost seara de luni, ca sa va pregatiti pentru cea de marti, care o sa aiba 3 ceasuri foarte bune, ca asa e traditia. 

Astfel, cel mai popular participant de ieri a fost rechinul Discovery si Animal Planet. A venit pe terasa de la Fabrica sa ne anunte ca pe 25 august incepe Shark Week, a dat premii, s-a jucat cu niste cuburi de gheata si a stat cuminte si fioros la pozat.

Zuzu a inceput si el saptamana bine, cu milkshake-urile Zuzuriase, de 1,8 litri. S-au gasit in meniu in trei variante, shake-ul selfie (zmeura), shake-ul egoistului (banane), shake-ul lenesului (ciocolata) si o sa poata fi comandate paaana duminica. Sunt excelente. Pe bune. Si uriase.

Am mai avut si Tomi, care a pus un extintor langa orice sticla de sos fierbinte (in caz ca trebuia sa stingem pe cineva, ca nah, Tomi e X-tra Hot) si, ca sa compensam, am mancat gelato, de la Gelato D'Amore,

Zilele Culturale ADfel au pornit si ele pe picior mare. 20 de ONG-uri si organizatii culturale si-au promovat misiunile in moduri neconventionale si au facut-o foarte bine. Cateva highlight-uri: Anonimov a ingropat limba romana la propriu in nisip si a lasat participantii sa o dezgroape, Asociatia Senzo ne-a aratat ce inseamna un minut din viata unui copil cu autism intr-o instalatie senzoriala, la standul docuArt am recomandat carti in schimbul unor volume din biblioteca organizatiei si am ascultat recenzii cantate, Creionetica ne-a invatat sa fim protestatari pasnici, Asociatia Romana Anti-SIDA ne-a pus sa ne jucam indecent, doar ca sa invatam lucruri esentiale despre virus, iar Cercetasii Romaniei au tinut workshopuri de noduri si origami. Pfff. Si astea-s numai o parte.

Uite aici multe poze de ieri:

 

Si sa vedeti ce o sa fie azi

Rechinul Discovery si Animal Planet o sa imparta in continuare casti (in forma de rechin, da, sunt foarte tari) si un set de snorkeling, o sa ne racoreasca cu gheata si o sa ne muste, dar numai acolo unde e cazul. Zuzu ne da sa bem si mai multe milkshake-uri Zuzuriase, Tomi ne stinge cu extinctorul si Gelato D'Amore ne linisteste cu gelato.

Continua frumos si Zilele Culturale ADfel cu asociatiile de ieri, dar si cu unele noi. Institutul pentru Fericire ne asteapta cu zicale romanesti optimiste, Ateliere fara Frontiere o sa ne invete cum sa reciclam componente IT si sa le transformam in brelocuri si bijuterii, Noi Orizonturi o sa ne puna, la propriu, pe schiuri in mijlocul veriii, iar Fundatia Calea Victoriei o sa ne plimbe prin cartierul de la poalele Mitropoliei, intr-o lectie de istorie si urbanism.

Nah, daca nici astea nu va conving sa veniti, sunteti niste plictisitori. Glumesc, da' sa veniti. Programul complet al evenimentului e aici, iar pe Facebook puteti sa va laudati ca veniti aici.

Hai ne vedem, sa ma cautati pe terasa.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related