La ADfel, Discovery te invata cum sa fii rechin

La ADfel, Discovery te invata cum sa fii rechin

Atentie, atentie! Alerta cod rosu! Pe terasa Fabrica din Bucuresti, strada 11 iunie nr. 50, s-a semnalat prezenta unui rechin. Martorii spun ca rechinul nu prezinta semne de comportament agresiv si ca este gonflabil. Mai mult, cativa dintre cei aflati aseara pe terasa de la Fabrica sustin ca rechinul chiar i-a premiat! 

Reprezentantii Discovery au declarat ca rechinul prietenos - cunoscut drept Sharky - care se plimba printre mesele de la Fabrica este trimis chiar de ei intr-o misiune cu doua puncte. Unu: sa ii premieze pe cei care au curajul sa experimenteze viata de rechin. Doi: sa le aminteasca celor care vin la ADfel ca Shark Week incepe pe Discovery Channel si Animal Planet pe 25 august. 

Pasnic, v-am zis. Foto: Ioana Epure, Uncle Jeb Studio

Daca vrei sa vezi cum e sa fii rechin, poti sa participi la doua concursuri diferite: Bite si Icy Waters.

Proba Bite ii invita pe rechinii-wannabe sa isi exerseze muscatura pe un mar. Cum se face: participantii trebuie sa muste cat mai mult dintr-un mar. Cel care are muscatura mai mare castiga o pereche de casti Shark Week. Sunt de un albastru oceanic superb si, cand o sa le porti, o sa para ca iti iese un rechin pe urechi. 

Foto: Miluta Flueras

In cadrul probei Icy Waters participantii isi antreneaza rezistenta in fata apelor mai mult decat racoroase ale oceanelor. Premiul, tot o pereche de casti Shark Week, merge catre cel care rezista cu stoicism si nu schiteaza vreo grimasa cand pe spinare ii trec cuburi-cuburi de gheata. Toti participantii de la ambele probe intra in tragerea la sorti pentru un set de snorkel pentru aventuri subacvatice.

Rechinul si cercetasa. Foto: Ionut Marius, Uncle Jeb Studio

Printre cei care au venit aseara la ADfel s-au regasit destui cu veleitati de peste cartilaginos din ordinul Selachimorpha. Daca n-ai apucat sa treci ieri ca sa vezi si tu cum e sa duci o viata de rechin, poti veni diseara. Si maine, si chiar si poimaine, pentru ca pe Sharky, rechinul trimis de Discovery, il poti gasi la Fabrica pana pe 21 august. Si daca ti se mai face apoi dor din cand in cand sa fii rechin, nu uita ca pe 25 august debuteaza Shark Week. Te las cu un link de unde poti afla mai multe despre emisiune si te astept diseara la Fabrica! 

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related