ADfel 2014: Martea a fost cu mai mult de trei ceasuri bune

ADfel 2014: Martea a fost cu mai mult de trei ceasuri bune
Foto: Miluta Flueras

Luni, marti, miercuri, joi sau vineri, nu conteaza cat dureaza, noi suntem la ADfel 2014. Si e din ce in ce mai super. Dupa ce lunea a deschis in forta saptamana de publicitate neconventionala, martea a continuat-o cu mai mult de trei ceasuri bune de activari simpatice.

Sharky, rechinul trimis in misiune de Discovery Channel, a fost in continuare prezent pe terasa Fabrica pentru a anunta debutul Shark Week la TV pe 25 august si pentru a-i premia pe cei care s-au dat rechini in cadrul celor doua probe: Bite si Icy Waters. Nu m-am putut abtine si am participat si eu la concurs. Iata-ma: putin sifonata de la baia cu cuburi de gheata pe care am facut-o, dar fericita in sinea mea ca imi iese un rechin pe urechi.

Daca in scoici poti sa auzi marea, atunci in castile Shark Week poti sa auzi oceanul? Rechinii? Nu. Poti sa auzi muzica. Foto: Miluta Flueras

Zuzu a continuat sa le puna oamenilor pe masa milkshake-uri uriase. Atat de mari incat, in comparatie, si cea mai masiva halba de bere pare mica. Trei sortimente -  shake-ul selfie (zmeura), shake-ul egoistului (banane), shake-ul lenesului (ciocolata) – sunt de gasit in meniuri pana duminica.

"Hahaha, ce mic e totul pe langa milkshake-ul asta Zuzurias". Foto: XMedia Studio

La ADfel mai poti sa-ti comanzi o pizza, pe care s-o completezi cu niste Tomi X-tra Hot. Daca pui prea mult, nu te teme. Avem extinctoare langa fiecare sticla de sos. Si la desert poti sa iti iei o gelato (care nu e deloc acelasi lucru cu inghetata) de la Gelato D’Amore.

Azi si maine poti sa incerci sa te cuplezi pe intuneric la standul Playboy #generation. Sunt curioasa cum o sa iasa, deocamdata activarea e invelita inca in mult misteeeer. 

Miercurea e si ultima zi culturala de la ADfel 2014. Daca ieri ne-am facut poze ca in clasa intai la standul Scolii de Valori si am lucrat la spiritul de echipa cu ajutorul joculetelor puse la cale de Fundatia Noi Orizonturi, astazi e musai sa veniti sa vedeti spectacolul de teatru pregatit de Policy Center for Roma and Minorities sau atelierul de Jurnalism narativ sustinut de Fundatia Calea Victoriei. La standul Ateliere fara Frontiere eu mi-am facut ieri un colier dintr-o placuta de baza, puteti sa treceti si voi, azi, sa reciclati componente IT in tot felul de bijuterii. Mi-am promis si ca diseara nu mai plec fara sa-mi ridic propria pata Rorschach de la Voicu Dragomir

Scolareste, la standul Scolii de Valori. Foto: XMedia Studio

Schiuri vara, de la Fundatia Noi Orizonturi. Foto: Cristina Petrescu - Uncle Jeb Studio

Sa recapitulam. Azi, miercuri, la ADfel te asteapta nu ca sa te vaneze, ci ca sa te premieze, rechinul Discovery. Milkshake-urile Zuzuriase sunt si ele acolo toata saptamana, la fel ca si extinctoarele Tomi X-tra Hot. New entry-ul de miercuri il reprezinta provocarea Playboy: seduci (pe intuneric) sau se duce. Programul complet al evenimentului e aici, iar daca vreti sa vedeti cine mai vine, evenimentul de Facebook il gasiti aici.

Ne vedem diseara la Fabrica, baieti si fete! 

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related