ADfel 2014: Am implinit 3 zile, mergem tantos pe a patra

ADfel 2014: Am implinit 3 zile, mergem tantos pe a patra
Foto: Cristina Petrescu - Uncle Jeb Studio

A fost odata ca niciodata un eveniment de publicitate neconventionala. Si se face ca primele 3 zile ale lui erau dedicate unei lumi mai bune, mai frumoase. Toti oamenii se adunau pentru a vedea cum pot sa ajute lumea, sa afle despre cei care fac asta tot timpul, si sa se distreze in acelasi timp. Povestim din miercurea lui ADfel, si pe urma vedem ce branduri ne asteapta azi. [Azi e joi, pentru cei care sunt foarte in vacanta.]

Cum au aratat pentru mine primele zile ADfeliene: caricatura la PRIME, bifat, i-am usurat pe ARAS de vreo 8-9 prezervative in cateva ocazii diferite (au fost draguti sa mi le ofere chiar daca dildo-ul meu a asteptat mult si bine sa fie protejat -  eram ocupata cu ambalajul care, frate, nu se desfacea) si am multumit cuiva la Institutul pentru Fericire. Tot acolo am varsat si o bere peste niste exponate, dar asta e alta poveste. Trebuie sa spun, castile-rechin de la Discovery mi-au facut cu ochiul in fiecare seara (am incercat si gheata, si muscatul merelor fara succes; poate azi, ca vin din nou).

Aici voiam sa ajung: sa fac un circuit cum trebuie al Terasei Fabrica si ONG-urile care au populat-o.

  • Mi-am facut la standul Ateliere fara frontiere cercei din taste cu PgUp si PgDn. Mi s-a zis ca ma prind.
  • Am si eu acum poza de scolarita de la Scoala de Valori si am completat oracolul pana la final. Cred ca am vreo 9 oracole pastrate prin biblioteca. Era usor sa dai cuiva un caiet cu intrebari ca sa-l cunosti mai bine. Nu cred ca suntem prea maturi ca s-o facem si acum. S-ar putea numi "Networking la gramada, in scris". Hai ca v-am rezolvat.

  
V-o pun aici pe Diana, a iesit mai bine ca mine. Foto: Miluta Flueras

  • Am trecut apoi pe la Voicu Dragomir si i-am cerut un Rorschach personalizat, in culori mai reci, ca pentru vara.
  • Am privit cum colega Miki a incercat sa impleteasca mai departe cosul inceput de unul dintre mesterii veniti din Spantov si Facaeni. A fost supravegheata atent, si ulterior laudata. Totul s-a petrecut in cadrul activarii Fundatiei PACT.

 Impletim cu spor. Foto: Fundatia PACT

  • La pictat pe apa, atelierul Asociatiei Artia, s-au bagat Iulia si Diana - le-a iesit "Fantezie cu caracatite". Licitatia e deschisa, contactati-ne daca sunteti iubitori de aproape-arta.

 Et voila. Foto: Diana Bercu

  • Un punct forte al serii au fost copiii de la Policy Center for Roma and Minorities, care au sustinut o sceneta si un moment de street dance. Mesele au inceput sa se plimbe incolo si incoace ca sa le facem loc la dans. Nu s-au miscat rau; am vazut, pe alocuri, ochi mari si guri cascate in multime.

Foto: Xmedia Studio

Am mers si eu la Playboy #generation, ca sa vad cum oamenii se strangeau in fata cabinei de Blind Date. Ciudat era ca nu pareau sa vrea nimic. Misunau pe acolo rusinati, cu mainile la spate, da' nici nu plecau mai departe. Se postau si asteptau. Noroc cu indrazneala a 2 petitoare muncitoare, care au facut eforturi sa stranga fete pentru baieti, si baieti pentru fete, care sa nu se vada deloc-deloc inainte sa se cunoasca pe NeVe.

Foto: Xmedia Studio

Intre toate plimbarile am mancat un gelato. Nu cu gust de fistic, chiar o pasta din fistic. Trec si azi pe la Gelato D'Amore, am testat si celelalte sortimente - pe bune, iti da sa gusti din toate daca vrei. O sa vad cu ce ma mai rasfat.

Ca tot am ajuns la mancare si bautura: milkshake-ul ZUZUrias era cerut inca dinaintea programului oficial. La 3-4 se facuse cald si oamenii care se gaseau prin Fabrica se refugiau, mai multi deodata, intr-un pahar gigantic de shake rece.

TOMI X-tra iute a stat si ieri pregatit cu extinctoare pentru siguranta gurmanzilor; azi ne asteptam sa aduca niste pompieri.

Gata, gata, nu mai privesc in trecut, ma uit spre viitor.

In seara asta, deci, revin Playboy #generation, activi intre orele 18:00-24:00 si Euro Mini Storage, care ne-au facut numai un teasing cu cutii, din care n-o sa extragem nimic, ci in care o sa vedem cate lucruri reusim sa inghesuim. Tot pana tarziu o sa stea si ei. Pentru prima oara ne intalnim azi cu TUC, care vine cu o activare pe gustul tuturor (no pun intended). Un test de personalitate. Haideti sa mai aflam despre noi, de la 18:00 pana la 22:00.

Ne intalnim din nou la fata locului cu Discovery, ZUZU, TOMI si Gelato D'Amore. ZUZU si Gelato stau pana plecam si noi, pe Sharky il vedeti pana la 22:00, iar TOMI strange in jur de 23:00.

De la 21:00, avem si niste proiectii speciale - spoof-urile inscrise anul acesta la Grand Spoof vor aparea pe ecranele din Fabrica. Dupa ce le aplaudam, ne amintim si de parodiile anilor trecuti, sa ne facem o idee despre ce-ar mai fi de imbunatatit. 

Veniti sa ne intersectam pe acolo!

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related