O vineri excelenta pentru pestii banana la ADfel. Si stai ca vine sambata

O vineri excelenta pentru pestii banana la ADfel. Si stai ca vine sambata
Foto: XMediaStudio

Hai sa va spun cum s-a plecat ieri de pe terasa de la Fabrica: 24 de oameni au plecat cu siguranta cu buzunarele mai pline, vreo cateva zeci au plecat cu tricouri noi pentru ca le-au udat pe alea pe care le aveau pe ei, un numar necunoscut au plecat cu ochelari de soare galbeni pe ochi, si, tot asa, un numar necunoscut au plecat mai bine dispusi (de la bere). Hai sa va spun si de ce. Pentru ca ADfel, normal.

Va povestesc prima data de eMAG, care a starnit multe spirite ieri si a facut asta doar cu cateva cutii, dintre care una mai speciala: mare, gaurita pe toate cele patru laturi si plina de produse de pe site. Oricine baga mana in ea putea sa pipaie produsele, sa le caute apoi pe eMAG.ro pe tabletele puse la dispozitie langa cutie si sa inscrie pe un bilet produsul, brandul si modelul. Cine ghicea putea castiga prin tragere la sorti misterioasele obiecte. Si nu chiar orice fel de obiecte: smartphone-uri, tablete, cafetiere, periute electrice sau ondulatoare de par. In total s-au dat 24. Bun asa.

Tot cutii a adus la Fabrica si EuroMiniStorage, trei feluri mai exact: unele incluse intr-o constructie in care se putea impacheta pe rand toata bautura din bar, toate activarile si tot mobilierul de pe terasa; altele raspandite prin Fabrica, pline de pahare cu bere; iar unele incluse intr-o proba de impachetat viteza, la care participantii s-au inscris intr-o tombola cu premii in spatii de depozitare reale.

Foto: Miluta Flueras

Raiffeisen Bank a aparut si ea in spatiul de pe strada 11 iunie si a oferit vouchere de consumatie tuturor clientilor care si-au platit nota cu un card Raiffeisen. Mai mult, toti clientii careu au platit cu card au intrat intr-o tomobola la finalul careia banca promite sa plateasca ea consumatia. 

De sexyness-ul terasei s-au ocupat pompieritele si pompierii Tomi X-tra iute. Oamenii veniti la Fabrica au fost intampinati la intrare de doua domnisoare cu un furtun cu apa, care "i-au stins" pe cei ce se simteau prea fierbinte. Dupa ce balaceala se termina, toata lumea primea tricouri uscate Tomi, ca sa nu raceasca. Si asta nu a fost tot. Oricine de pe terasa care simtea ca ia foc de la iuteala Tomi X-tra iute putea sa cheme pompierii prin apasarea unui buton special: in alarme de incendiu, in scena isi faceau intrarea doi baieti care ridicau victima si o duceau la furtunurile cu apa.

TUC si-a continuat testele de personalitate si a impartit biscuiti si ochelari prin terasa, milkshake-urile ZUZUriase au stat la dispozitia clientilor, iar Gelato D'amore a impartit arome.


Foto: Ionut Marius - Uncle Jeb Studio


Foto: Miluta Flueras

Toata distractia continua si azi, sambata, cu statia de pompieri Tomi X-tra iute, cu voucherele Raiffeisen Bank, cutiile si premiile EuroMiniStorage, ochelarii TUC si milkshake-urile ZUZUriase. Ah da, si facem si proiectii de spoturi misto, ca in fiecare seara. Azi e cu reclame bizare. Ne vedem pe la 6.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related