Studioul romanesc de design si consultanta de brand Daniel&Andrew anunta lansarea noului sau website

Studioul romanesc de design si consultanta de brand Daniel&Andrew anunta lansarea noului sau website

Infiintat in 2011, Daniel&Andrew (www.danielandandrew.com) este un studio de design si consultanta de brand din Bucuresti care ofera o gama variata de servicii in domeniul designului grafic si al consultantei de brand, de la analiza de brand, strategii de pozitionare si nume de brand, pana la platforme de identitate vizuala si verbala, design de ambalaj, semnalistica si design ambiental.

Noua identitate online a fost creata pentru a reliefa capabilitatile studioului prin prezentarea celor mai reprezentative proiecte si pentru a evidentia valorile care se afla in spatele fiecarui studiu de caz. Prin noul website, ce se alatura paginilor de facebook, dribbble si behance, Daniel&Andrew doreste sa isi sporeasca notorietatea si sa isi marcheze prezenta in mediul online, transformand modul in care studioul relationeaza cu publicurile sale si, in acelasi timp, clarificand ce este studioul, de unde vine si in ce directie se indreapta.

Studioul a cautat, inca de la inceput, sa isi imbunatateasca instinctul aproape nativ pentru estetica si design cu fiecare proiect lucrat, prin investigatii, cercetari, interviuri si audituri de comunicare si de design si analize ale concurentei si ale pietei. Astfel ne-am extins serviciile si capabilitatile, pozitionandu-ne in prezent ca un studio de design si consultanta de brand.

Website-ul orienteaza studioul spre viitor si spre noi posibilitati si clienti, devenind cartea de vizita online a biroului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related