Conan PR comunica pentru DURAZIV

Conan PR comunica pentru DURAZIV

Conan PR gestioneaza, de la inceputul lunii august, contul de relatii publice al DURAZIV, una dintre cele mai importante companii de pe piata constructiilor din Romania, formata din trei divizii puternice: adezivi, profile metalice si vopsele. In cadrul parteneriatului, Conan PR va oferi consultanta pentru dezvoltarea si implementarea proiectelor de comunicare.

„In prima jumatate a anului 2014, Duraziv a inregistrat o crestere de 37% a vanzarilor de vopsele si tencuieli dupa o perioada in care ne-am concentrat pe dezvoltarea acestei divizii. Am simtit nevoia unei strategii de comunicare care sa reflecte aceasta investitie si am gasit in Conan PR o echipa de oameni entuziasti si creativi, care au inteles foarte bine obiectivele noastre si directia inspre care vrem sa mergem”, spune Marga Carp, director de marketing DURAZIV.

“Primul pas pe care l-am facut a fost sa marcam colaborarea printr-un proiect special la sediul Conan PR. Noi am pus la bataie peretele, arhitecta Catalina Dinu a gandit conceptul, iar DURAZIV l-a pus in practica. Suntem entuziasmati de rezultat si vrem ca parteneriatul nostru sa fie cel putin la fel de plin de culoare”, a declarat Elena Bululete, Partner Conan PR.

Cu o experienta de 11 ani pe piata materialelor de constructii, DURAZIV este astazi o companie de succes care confirma viziunea fondatorului sau – omul de afaceri Daniel Guzu. Pornita sub denumirea Bau Profil si axata pe productie de profile metalice si accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins firesc in domeniul adezivilor si mortarelor pentru constructii, a vopselor si tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj. Cu o cifra de afaceri de circa 73,5 milioane RON in 2013 si peste 170 de angajati, DURAZIV este un partener stabil, cu credibilitate in randul profesionistilor si cu un portofoliu impresionant de proiecte reusite.

In ultimii trei ani, agentia de relatii publice Conan PR a dezvoltat proiecte de comunicare pentru clienti precum Trend Consult Group, Mihai Stanescu (RoCoach), Heidi, Dr. Oetker, CODECS, Riemerschmid, Total Post, HoneyWood, Storience, Hello Communication sau artcademy. In 2013, Conan PR a primit distinctia Small Consultancy of the Year acordata de juriu pentru realizari exceptionale individuale si de echipa, in cadrul celei de-a XI-a editii a Galei Romanian PR Award.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Conan PR

Conan is an independent Romanian agency founded in 2010. We are a team of dedicated professionals focused on building mutually beneficial relationships between brands and their stakeholders. And we are doing it by... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related