Shark Week incepe astazi pe Discovery Channel si Animal Planet

Shark Week incepe astazi pe Discovery Channel si Animal Planet

Unul dintre cele mai populare evenimente TV ale verii, Shark Week, revine pe Discovery Channel si Animal Planet incepand de azi, 25 august, oferindu-le telespectatorilor, in premiera absoluta, un adevarat "festin" de programe despre rechini. Anul acesta, Shark Week revine cu cel mai mare numar de premiere ce vor fi difuzate intr-o saptamana. Shark Week incepe pe Discovery Channel pe 25 august, intre orele 22.00 si 24.00. "Rechinofilii" se pot delecta cu programe despre rechini si in septembrie, caci "rechiniada" continua pe tot parcursul lunii, la Animal Planet, zilnic de la 21:00.

Anul acesta, fanii Shark Week din Romania pot afla mai multe informatii despre programe si pot participa la concursuri prin intermediul unui microsite dedicat si al unui tab pe pagina de Facebook. Una dintre surprizele disponibile pe microsite este un quiz in urma caruia fanii pot afla ce specie de rechin se ascunde in spatele personalitatii lor. Mai mult, acestia pot participa la o competitie pe Instagram, postand o poza cu mascota Shark Week care umbla pe strazile din Bucuresti, dupa ce a cucerit litoralul romanesc in acest weekend. Fiecare a cincea persoana care posteaza poza pe Instagram cu tag-ul contului official @DiscoveryRomania poate castiga o pereche de casti #SharkWeekRO.

Pentru telespectatorii "infometati" de programe cu rechini, Discovery a pregatit "o portie mare" de emisiuni pline de mister, adrenalina si provocari subacvatice. Iata o scurta descriere a emisiunilor ce vor fi difuzate in aceasta seara, incepand cu ora 22.00:

  • Pe urmele rechinului urias - luni, 25 august, de la 22:00

Printre programele care ne-au ajutat sa intelegem mai bine marele rechin alb si au devenit un element reprezentativ pentru Shark Week se numara emisiunea Pe urmele rechinului urias. Producatorul Jeff Kurr, specializat in programe despre stiintele naturii, revine impreuna cu echipa lui, folosind noi camere de filmat si o tehnologie de filmare subacvatica performanta, incredibila, pentru a urmari un exemplar gigantic, supranumit Colossus.

  • Am scapat de rechin - luni, 25 august, de la 23:00

Emisiunea prezinta imagini captivante cu atacuri reale surprinse de martori oculari, ilustrand situatii in care oameni de rand au scapat cu viata din coltii rechinilor. Pentru ca acesti supravietuitori si-au folosit intuitia si experienta, ei sunt astazi in viata si ne pot impartasi povestile infioratoare. Shannon Ainslie a intalnit trei mari rechini albi de-a lungul vietii sale, iar asistenta Nicole Moore si-a pierdut bratul intr-un atac petrecut in vacanta sa din Mexic, reusind sa scape cu viata pentru ca le-a putut da celor de pe plaja indicatii despre cum sa ii vindece ranile. Scafandrul din marina australiana Paul de Gelder s-a bazat pe experienta sa pentru a supravietui in urma unei muscaturi la mana si la picior. 

DESPRE DISCOVERY NETWORKS CEEMEA:
Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), lider mondial pe segmentul canalelor TV cu plata, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii. Discovery Networks CEEMEA le ofera oamenilor posibilitatea de a-si explora universul si de a-si satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD Showcase, dar si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale de top. Programele noastre sunt difuzate in 19 limbi, ajungand la peste 261 de milioane de abonati din 105 tari, de pe trei continente. Pentru mai multe informatii, vizitati www.discovery.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related