Am luat ADfel la pachet pana la anul cu EuroMiniStorage

Am luat ADfel la pachet pana la anul cu EuroMiniStorage
Foto: Miluta Flueras

S-a incheiat si ADfel, iar noi ne-am pus pe treaba, sa punem la pachet totul, frumusel, pana data viitoare. Daca se putea, luam pe sus si toate activarile cu echipamentele lor, toata bautura din Fabrica, pe noi toti si pe voi, si alte lucruri care mai aveau loc in zidul de cutii EuroMiniStorage de la intrare. Ce frumos. Si de incaput, incapeam toti - pe pariu. Zidul de cutii ne-a tot intampinat pe drumul inspre ADfel, iar in ultima zi, aveam vopseluri, aveam si artisti, asa ca l-am facut multicolor.


Foto: Miluta Flueras http://bit.ly/fotoconcert


Foto: Miluta Flueras http://bit.ly/fotoconcert

La inceput de saptamana, se mai gaseau prin terasa niste cutii surpriza, presarate pe ici-colo. Proaspat ajuns in vacanta ADfel, ai fi putut sa le ignori, sa blestemi dezordinea, sau – mai, sa fie – sa le deschizi. Daca erai mai cu tupeu, EMS te fericeau cu cate un pahar de bere pe care il umpleai gratuit la bar.


Foto: Miluta Flueras http://bit.ly/fotoconcert 

Vineri si sambata am pus de o intrecere in terasa. Datele problemei: ti se dadeau cutia EuroMiniStorage si mai multe obiecte - de forme, volume si repertorii foarte diferite, dar toate stranse de pe biroul unui publicitar. Pe ele trebuia sa le aranjezi la fix, ca la final sa ai o cutie nici prea plina, nici prea goala.

Foto: Miluta Flueras http://bit.ly/fotoconcert

Am incercat si eu, cum nu. Mai intai am ales obiectele si apoi le-am potrivit cat am putut mai eficient. Cutia mea avea asa: mai multe carti, o manusa de box, un lampadar verde, o pusculita aurita in forma de simbol Euro, o coronita de Craciun dintr-aia de pus pe usa, si niste jucarioare din lemn. S-au armonizat bine, dar tot cu niste spatiu in plus. Puteam sa bag si palaria de politist, raman acum cu gandul.


Foto: Ionut Marius - Uncle Jeb Studio www.unclejebstudio.ro

Foto: Miluta Flueras http://bit.ly/fotoconcert

Dar pentru ca estimarea n-a fost deplorabila, mi-am primit si eu paharul. Am avut parte de bere gratis si am intrat intr-o tragere la sorti pentru dreptul de a folosi, gratuit, un spatiu de depozitare la EMS pentru 3 luni. Lumea era entuziasmata, e numai bun daca te muti, sau daca te numesti cu lejeritate hoarder la frageda varsta de 20 si ceva de ani. Castigatoare au fost 3 fete: Claudia Neagoe, Irina Ionascu si Mihaela Gingirov. Felicitari, va spunem, depozitati cu incredere.

Si, pana la ADfel #10, ramanem desigur cu amintirile, puse una peste alta, in capetele noastre.

 

EuroMiniStorage este primul depozit cu auto-servire din Romania, cu o suprafata de 7.500 mp pe trei niveluri si cu peste 1.000 de unitati pentru depozitare.

Ideea activarii EuroMiniStorage a apartinut celor de la Rusu+Bortun.

ADfel a fost organizat de echipa IQads: Marin Preda, Adriana Jescu (business developers), Iulia Bacanu, Cristi Avram, Mihaela Craciunescu (project management), Sonia Ardelean, Ionut Maxim, Diana Bercu, Miruna Spataru (editorial).

Fotografii si videografii oficiali ADfel au fost: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads. Scenotehnica a fost asigurata de FIVE's - Creator de Spectacol.

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul a inceput in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea a fost libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related