TUC ne-a facut zile galbene la ADfel 2014

TUC ne-a facut zile galbene la ADfel 2014
Foto: XMediaStudio

"Test" e un cuvant pe care multi poate inca il uram, o sechela a vremurilor cand cuvintele "scoateti va rog o foaie de hartie" faceau toate perechile de ochi din clasa sa se caste la maximum. Dar testul propus de TUC la ADfel n-a fost nici pe departe atat de infricosator si cu siguranta nu aveai cum sa-l pici. Pentru cateva zile, de joi pana duminica, la ADfel viata a fost galbena: TUC a venit pe terasa Fabrica sa ne ghiceasca in alegeri.

Echipati cu "cititoare de personalitate", zise si tablete, reprezentantii TUC au ghicit personalitati cat a fost ziua de ADfel de lunga, adica de la 6 seara pana la 10. Rasplata pentru curiosii care au vrut sa stie mai multe despre ei: biscuiti crocanti si ochelari de soare galbeni (cum altfel?).  

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Ca sa-ti afli personalitatea de ADfel trebuia sa alegi din trei categorii lucrurile fara de care n-ai putea sa stai la terasa. Eu am ales o pereche de Conversi, un telefon mobil si un pahar de cocktail, dar recunosc ca mi s-ar fi parut utile la terasa si un aparat foto sau o palarie. 

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Cu ochelarii de soare pe ochi, duminica le-am facut cu mana oamenilor TUC si ADfel-ului, ne-am luat la revedere de la galben si de la neconventional, cu promisiunea ca ne vedem la anul. Ne vedem, da? 

 

Activarea TUC a fost realizata dupa o idee FCB
ADfel a fost organizat de IQads: Marin Preda, Adriana Jescu (business developers), Iulia Bacanu, Cristi Avram, Mihaela Craciunesc (project management), Sonia Ardelean, Ionut Maxim, Diana Bercu, Miruna Spataru (editorial).

Fotografii si videografii oficiali ADfel au fost: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads. Scenotehnica a fost asigurata de FIVE's - Creator de Spectacol.

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul a inceput in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea a fost libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related