MARELE RECHIN ALB - vedeta Shark Week de marti, 26 august

MARELE RECHIN ALB - vedeta Shark Week de marti, 26 august

Luni, 25 august, a inceput Shark Week pe Discovery Channel. Cu aceasta ocazie, l-ati putut vedea pe producatorul Jeff Kurr in timp ce filma cu camere subacvatice niste rechini imensi, apoi ati putut urmari unele dintre cele mai infricosatoare scene ale unor atacuri reale, filmate de martori oculari si marturiile supravietuitorilor.

Discovery dedica a doua zi de Shark Week intru totul marelui rechin alb - o specie care continua sa fascineze milioane de oameni. Iata o scurta descriere a programului care va fi difuzat azi, incepand cu ora 22.00:

  • Atacati de marele alb - marti, 26 august, de la 22:00

Programul exploreaza legenda asa-numitului "Submarin", un rechin absolut urias care traieste in largul Africii de Sud. Se pare ca acest exemplar de aproximativ 9 metri lungime ar fi cel mai mare reprezentant al speciei sale cunoscut vreodata. Localnicii sunt de parere ca gigantul ar fi raspunzator pentru nenumarate atacuri fatale, insa existenta lui nu a fost demonstrata in mod real niciodata. Documentarul exploreaza dovezile disponibile si formuleaza marea intrebare: oare "Submarinul" exista cu adevarat?.

Shark Week este unul dintre cele mai populare evenimente TV ale verii, oferindu-le telespectatorilor, in premiera absoluta, un adevarat "festin" de programe despre rechini. Anul acesta, Shark Week revine cu cel mai mare numar de premiere ce vor fi difuzate intr-o saptamana. Shark Week  va fi difuzat pe Discovery Channel intre 25 si 31 august, intre orele 22.00 si 24.00. "Rechinofilii" se pot delecta cu programe despre rechini si in septembrie, caci "rechiniada" continua pe tot parcursul lunii, la Animal Planet, zilnic de la 21:00.

Anul acesta, fanii Shark Week din Romania pot afla mai multe informatii despre programe si pot participa la concursuri prin intermediul unui microsite dedicat si al unui tab pe pagina de Facebook. Una dintre surprizele disponibile pe microsite este un quiz in urma caruia fanii pot afla ce specie de rechin se ascunde in spatele personalitatii lor. Mai mult, acestia pot participa la o competitie pe Instagram, postand o poza cu mascota Shark Week care umbla pe strazile din Bucuresti, dupa ce a cucerit litoralul romanesc in acest weekend. Fiecare a cincea persoana care posteaza poza pe Instagram cu tag-ul contului oficial @DiscoveryRomania poate castiga o pereche de casti #SharkWeekRO.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related