Rechinul Discovery pe care l-a iubit toata lumea de la ADfel 2014

Rechinul Discovery pe care l-a iubit toata lumea de la ADfel 2014

Sharky a fost un rechin tare bun, pe care toata lumea l-a indragit. Din lunea in care Discovery Romania l-a trimis la ADfel si pana joi in aceeasi saptamana, el nu a adus decat zambete pe chipurile celor de la Fabrica, mai ales pe chipurile celor care au participat la concursurile lansate de el. Pentru acest motiv si pentru aripioara lui gonflabila, ni-l vom aduce aminte mult timp de acum incolo, chiar daca ADfel s-a terminat. Si fiecare moment din Shark Week, care tocmai ce-a debutat pe Discovery Channel si pe Animal Planet, ne va aminti de bunatatea lui.

Sa ne reamintim cateva dintre momentele memorabile petrecute alaturi de Sharky la Fabrica.

Dus in Icy Waters: Ca sa ne invete cate ceva despre mediul din care vine, Sharky s-a gandit sa ne imbaieze in cuburi de gheata, reci ca apele oceanului prin care se scalda inainte sa poposeasca la ADfel. Pe cei care au rezistat cu stoicism, rechinul i-a premiat cu o pereche de casti Shark Week. 

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Muscatura fatala in mar: Rechinii adevarati stiu ce inseamna o muscatura fatala. Cei care au reusit sa reproduca si ei muscatura de rechin pe un mar, in fata tuturor participantilor, au fost premiati tot cu cate o pereche de casti Shark Week.

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Muscatura fatala in pepene: Ca sa diversifice putin distractia, rechinul prietenos de pe terasa s-a gandit la un moment dat sa inlocuiasca marul cu o felie de pepene pe care participantii sa-si exerseze muscatura. 

Foto: XMediaStudio - www.xms.ro

Foto: Miluta Flueras - http://bit.ly/fotoconcert 

La sfarsitul fiecarei zile, Discovery Romania a trimis catre cei mai norocosi dintre norocosi, prin intermediul lui Sharky si prin tragere la sorti, cate un set de snorkeling. Sa va scufundati cu spor voi, cei care ati castigat asa ceva. Si sa ascultati doar chestii frumoase voi, cei care ati castigat castile Shark Week. Iar noi sa ne vedem la anul la ADfel si sa nu-l uitam niciodata pe Sharky. 

 

Activarea a fost coordonata de Discovery – Sharky (Rechin prietenos), Ruxandra Mocanu (Marketing Manager), Bogdan Gherasim (Social Media & Digital Specialist), Anca Amariei (Senior PR Specialist), Adelaida Paponiu (Office Coordinator). Conceptul a fost dezvoltat de: Discovery & Headvertising. De implementare s-au ocupat QB Promotions si Grayling Romania.

ADfel a fost organizat de echipa IQads: Marin Preda, Adriana Jescu (business developers), Iulia Bacanu, Cristi Avram, Mihaela Craciunescu (project management), Sonia Ardelean, Ionut Maxim, Diana Bercu, Miruna Spataru (editorial).

Fotografii si videografii oficiali ADfel au fost: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads. Scenotehnica a fost asigurata de FIVE's - Creator de Spectacol.

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul a inceput in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea a fost libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related