Martin Lindstrom: Remodeleaza-ti intalnirile pentru a trezi in jur spiritul antreprenorial

Martin Lindstrom: Remodeleaza-ti intalnirile pentru a trezi in jur spiritul antreprenorial

Martin Lindstrom, consultant pentru directori de top din Fortune 100 Best Companies, vine in Romania pentru prima data pe 2 octombrie, cu ocazia conferintei GET INSIDE THE CUSTOMER’S MIND with Martin Lindstrom. Pana atunci va prezentam, cu acordul organizatorului Brand Emotion, o serie de articole pe care Lindstrom le-a publicat pe Fast Company. In continuare, citim "Remodel Your Meetings To Create Internal Entrepreneurs". Articolele au fost traduse in limba romana de Casa de Traduceri.

Imagineaza-ti ca te duci la munca intr-o luni si descoperi ca totul in jurul tau s-a schimbat peste noapte. Nu mai exista receptie si nici fata de la receptie, care de-abia ridica ochii din revistele ei de moda. Afisele cu viziunea organizatiei si cu „Va uram o zi buna” au disparut si nici tipul de la securitate nu mai e de vazut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related