[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna august

[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna august

Topul celor mai vizionate reclame de pe Youtube in Romania este format in luna august aproape integral din clipuri autohtone. Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite. YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

Unul dintre cele mai discutate subiecte din luna august a fost ALS Ice Bucket Challenge, trend reflectat si de topul nostru. Pe primul loc regasim varianta Monicai Macovei a provocarii Ice Bucket, in care candidata la prezidentiale ii scufunda in apa cu gheata pe cativa dintre cei care, spune ea, au prejudiciat statul roman.

 

Daca in topul din luna iulie Samsung a avut doua prezente, in august brandul este prezent cu un singur clip, de altfel singurul intrus international. Astfel, pe cea de-a doua pozitie a topului se afla Samsung GALAXY ALPHA - "Just Alpha" Official Video, clip care promoveaza noul smartphone super-subtire al producatorului. 

 

Locurile trei, patru si cinci sunt ocupate de trei episoade diferite ale seriei lansate de Vodafone, Ovidiu si Mihai pe Net. Pe locul trei regasim Episodul 6: Instructiunile, in care protagonistii ne explica cum putem folosi aplicatia Reputador. 

 

Ovidiu si Mihai pe Net - episodul 4: Sunete de party se afla pe locul al patrulea, un fel de making-of al sectiunii cu sunete de petrecere din Reputador. 

 

Iar pe locul al cincilea s-a clasat Episodul 5: Boxa din serialul Ovidiu si Mihai pe Net.

 

Metodologie: YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube, generat pe baza vizualizarilor realizate de catre utilizatorii de YouTube din Romania. Topul este obtinut pe baza unor indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si vizualizarile platite.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related