ThinkDigital a lansat astazi platforma de continut si e-learning ICEEfest Academy

ThinkDigital a lansat astazi platforma de continut si e-learning ICEEfest Academy

Proiectul cuprinde, pentru inceput, peste 25 de ore de prezentari si dezbateri pe teme importate ale industriei de content si marketing digital.

Specialisti de la Facebook, Google, Skype, AppNexus, Microsoft, BBC, Forbes, UpComing si altii precum si reprezentantii celor mai mari grupuri de comunicare din lume prezinta idei si tendinte de ultima ora.

Programmatic trading, social media, storytelling, creativitate, viral si video content, performance marketing, e-commerce - sunt doar cateva dintre subiectele prezentate intr-un format usor de urmarit de cei mai apreciati speakeri de la ICEEfest (si de la alte evenimente sustinute de ThinkDigital).

Prezentarea proiectului:

Pe langa continutul care se poate accesa la liber, in ICEEfest Academy exista prezentari disponibile doar pentru cei care au participat anul acesta la eveniment.  

Pot primi acces in platforma si cei care nu au participat, dar care isi achizitioneaza din timp un bilet la festivalul care va avea loc din nou anul viitor, in 11 si 12 iunie, la Bucuresti.

How it works?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related