Locuri frumoase in care sa ne mai ducem picioarele: Terasa Monteoru

Locuri frumoase in care sa ne mai ducem picioarele: Terasa Monteoru

Gata, diseara ne vedem la Terasa Monteoru. E pe Calea Victoriei, la nr. 115, e un loc simplu, numai bun pentru relaxare. Pentru cei pasionati de istorie, e si un bun conversation starter. Cel care da numele terasei si casei din spatele ei a fost un afacerist de succes al secolului al XIX-lea, iar de aici va spune mai multe Wikipedia. Iar despre loc ne povesteste mai multe Stefan Munteanu, unul dintre cei implicati in proiect:

The Big Idea
Ideea terasei a aparut natural, in momentul in care am dorit sa sarbatorim 2 ani de Papiota iar cineva ne-a recomandat Casa Monteoru. De aici lucrurile au mers de la sine, mai ales ca am descoperit destul de multe lucruri in comun cu actualii proprietari.
In clipa in care am pasit prima oara in acea curte, ne-a fost greu sa renuntam la gandul de a nu ne reintoarce. De multe ori am crezut ca nu suntem pregatiti, ca nu avem experienta necesara, doar energia acelui loc ne-a facut sa mergem mai departe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related