Un povestitor roman la Londra: Ioana Mischie si seria de documentare scurte Tattoo Twists

Un povestitor roman la Londra: Ioana Mischie si seria de documentare scurte Tattoo Twists

Pentru multi, un tatuaj nu inseamna nimic, si asta nu trebuie sa fie neaparat ceva rau. Eu mi-as dori, spre exemplu, asa ceva. Sau, daca o sa am curaj, pe asta. Daca ma intreaba cineva "si ce inseamna?", o sa spun "uite, nimic".

Ioana Mischie insa, absolventa de Comunicare Audio-Vizuala, cu un master pe Scenaristica si actuala doctoranda in cadrul UNATC, a vrut sa patrunda in povestile oamenilor care si-au incarcat tatuajele cu sentimente, intamplari, persoane, amintiri. Ca si mine, nici ea nu are inca tatuaje fizice (alegerea i se pare foarte grea), are numai tatuaje interioare. Asa priveste lucrurile – tatuajele pot fi expresia materiala a unor trairi majore care ne modeleaza identitatea, dar la fel de susceptibile schimbarii si interpretarii de moment precum un tatuaj facut pentru iubitul/iubita pe care il/o ai anul asta. Tatuajele cover-up pot marca, deci, o decizie puternic identitara asupra propriei persoane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related