Imaginati-va un film ale carui personaje nu dispar odata cu genericul

Imaginati-va un film ale carui personaje nu dispar odata cu genericul

In loc de povesti segmentate, liniare, scurtute si separate, cum ar fi sa avem povesti-univers, largi, complexe, interactive, gandite special pentru a functiona in mai multe medii - carte, film, online si tot asa? Prea de avangarda? Unii zic ca nu.

STORYSCAPES e un cocon creativ pentru 3 indivizi principali + multi alti colaboratori, ne-a spus Ioana Mischie, cu care ne-am mai auzit cand am aflat despre seria de documentare scurte, facuta pentru Channel 4 din UK, Tattoo Twists. Tot ea a auzit in 2010 de conceptul transmedia storytelling la Berlin si, in 2012, coopta 2 colegi pentru a forma o asociatie romaneasca dedicata povestirilor transmedia. E vorba de Sorin Baican (Studioset) si Alina Negoita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related