Hai-Hui prin Deltele Europei

Hai-Hui prin Deltele Europei
Foto: Doru Panaitescu. Un pescarus cu picioare galbene urmareste vasele din largul Marii Egee, unde se varsa raul Nestos ce formeaza Delta cu acelasi nume.

Mi-e putin teama ca o sa ne obisnuim atat de tare cu un peisaj dominat de betoane si ambuteiaje incat o sa uitam ca undeva, in lumea asta mare, mai exista inca locuri verzi, unde fundalul sonor al fiecarei zile nu e compus nici din claxoane, nici din muzica data la maxim in casti, ci din liniste. In acest context, fotografiile facute in cadrul expeditiei Deltele Europei sunt o oaza de pace, un reminder ca mai exista si calm. Sa va zic mai multe despre acest proiect.

Deltele Europei este o expeditie prin noua delte din Europa, facuta de o echipa de pasionati de calatorii prin natura din care face parte si Doru Panaitescu (om de marketing si outdoor trainer la Wildescapes). Echipa isi propune sa exploreze fauna si flora unor delte precum Delta Ropotamo din Bulgaria, Delta Nestos din Grecia sau Delta Padului din Italia, pentru ca apoi sa ne povesteasca si noua despre frumusetile de acolo, poate-poate ne hotaram sa le vedem si cu proprii ochi. Expeditia e impartita in mai multe etape. Excursia de est a avut loc in primavara, iar acum cateva zile echipa a plecat in excursia de sud, prin Bulgaria, Macedonia, Albania. In continuare, Doru Panaitescu ne-a spus mai multe despre cum a luat proiectul nastere, ne-a povestit cateva intamplari, ne-a aratat poze. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related