Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music: Am cantat. Inca n-am ragusit

Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music: Am cantat. Inca n-am ragusit

Aseara, Palatul Bragadiru a rasunat de vocile publicitarilor in cadrul primei zile a Cupei Agentiilor la Karaoke by Cat Music. Oamenii au venit cu acutele, joasele si miscarile de dans la ei, noi am stat pe margine si ne-am uitat (am si ras putin, ca sa fiu sincera pana la capat). Juriul a stat si el pe margine si-a judecat. Si cand spun juriu spun Oana Ionita (coregraf si dansatoare profesionista), Roxana Niculae (solista, We Singing Colors & Account Executive, Publicis Romania), Raluca Pauna (Advertising & Brand Manager, Blue Air) si Dan Popi (Owner & Managing Director, Cat Music). CRBL, MC-ul evenimentului, a stat pe scena si ni i-a prezentat. Fiecare cu locsorul lui, pai nu?

Primii care s-au urcat pe scena si in lumina reflectoarelor instalate de FIVE`S au fost oamenii de la Nielsen, deveniti Nielsen`s DoReMeERKATS pentru aceasta ocazie speciala. Cupa a debutat cu o melodie grea (zic specialistii) - Queen - Don`t stop me now, alegerea lor pentru prima proba. La cea de-a doua proba participantii a trebuit sa cante impreuna cu o vedeta. DoReMeERKATS au interpretat  ”Dupa ani si ani” alaturi de Shift si aproape ca ne-am emotionat. Baietii de la FreeStay au fost alaturi de toti concurentii nostri la proba a treia, unde trebuiau sa interpreteze un brief tras la sorti, iar la proba propusa de Blue Air am putut auzi clasicele instructiuni de siguranta in avion cantate pe ritmul piesei ”Under the Bridge”, de la RHCP. 

Se pare ca oamenii de research le cam au cu microfonul. Foto: Miluta Flueras

Odata gheata sparta, pe scena a urcat echipa Mega Image - Mega Singers, care a debutat cu o melodie mai de-a noastra - Trandafir de la Moldova, interpretarea Loredanei. La cea de-a doua proba, pe scena li s-a alaturat Mandinga, alaturi de care au cantat Zaleilah.

Atitudinea e mega-importanta. Foto: Miluta Flueras

Hipptones, formatia trimisa la Cupa de Hippos, a fost cea de-a treia care s-a urcat pe scena. Au debutat cu un cantec despre un anotimp in care nu ne mai aflam - Ella Fitzgerald - Summertime si au cantat Sufletul zambea alaturi de Mandinga. Brieful de la proba a treia le cerea sa gaseasca o melodie despre romanesc care sa-l impresioneze pe un strain, asa ca au pus versurile Andrii Popa peste instrumentalul de la Stand by Me, cantat de FreeStay. Ah, si l-au impresionat profund pe CRBL cu coregrafia pe care au facut-o la proba Blue Air. Instrumentul la care au excelat: paharul (si nu, asta nu e o gluma prin care vreau sa zic c-au baut prea mult. Chiar au cantat la pahar.)

Foto: Miluta Flueras

Echipa MVCom a venit pregatita cu tot ce-i trebuie unui hippie: ochelari mari de soare, o chitara si versurile Beatles - Yellow Submarine invatate. Alaturi de ei au urcat pe scena Voltaj, ca sa cante impreuna Lumea e a mea. Iar instructiunile de siguranta in avion au luat forma unui cantec folk. 

Foto: Miluta Flueras

FIVE`S, cu numele de scena Sounds like FIVE`S, a ales sa cante la prima proba o versiune a melodiei I follow rivers insotita de o coregrafie deosebita. Apoi au sarit si au cantat Da vina pe alaturi de Voltaj. Pozele sunt destul de graitoare. 

Foto: Miluta Flueras

Seara s-a incheiat pe trilurile celor de la GMP, deveniti The Awesome GMP. Si awesome au fost. Au debutat in forta cu Dan Spataru - Drumurile noastre toate. Desi melodia de la proba a doua a fost ceva mai saltareata - Voltaj - Pic, pic - spiritul lui Dan Spataru inca se simtea in aer. Brieful de la proba a treia le-a cerut sa ii cante prietenului caruia tocmai i-a murit pestisorul auriu o melodie care sa-i aline suferinta. I-au cantat o melodie despre cum e sa te paraseasca prietena. Seara s-a incheiat pe tonuri cam spooky, cu o varianta ce aminteste de Halloween a instructiunilor BlueAir. 

Foto: Miluta Flueras

Bine, pe noi nu ne-a speriat deloc povestea horror despre centuri de siguranta si veste de salvare spusa de Awesome GMP pe note. Ba chiar ne-am folosit de super-tehnologia adusa de SMiles ca sa ne facem niste poze destul de vesele:

Intelegeti ce vreti

Noi o sa fim si azi la Palatul Bragadiru, tot de la 18.00. O sa ne cante 10 trupe din agentii, printre care FCB, Geometry Global si Creionetica, iar la capitolul vedete azi ne vedem cu Smiley, Cabron si Elena. Si tot azi acordam si premiile. Programul complet e aici

Va las cu poze de aseara facute de fotograful nostru de serviciu Miluta Flueras si poate-poate ne si vedem diseara: 

 

Despre Cat Music
Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele.

Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului - Delia, Elena, Smiley, CRBL, What's Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artistii de top din portofoliu si cei peste 1 milion de abonati la canalul de YouTube sunt atuurile care confirma pozitia de lider a Cat Music. Mai multe informatii pe catmusic.ro si facebook.com/CatMusicRomania.

Despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music
Un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la a VI-a editie, Cupa Agentiilor la Gatit, aflata la a II-a editie, si inca o competitie in premiera: Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related