In locul cadourilor, Radu Florescu isi invita apropiatii si cunoscutii sa faca o donatie catre Fundatia United Way Romania

In locul cadourilor, Radu Florescu isi invita apropiatii si cunoscutii sa faca o donatie catre Fundatia United Way Romania
Foto: unitedway.galantom.ro

Radu Florescu, CEO Centrade Saatchi & Saatchi a ales sa iti sarbatoreasca ziua de nastere intr-un mod inedit, transformand-o intr-o ocazie de a strange fonduri pentru educatia copiilor din comunitati sarace, alaturi de United Way.

Radu Florescu este membru in Board-ul United Way Romania inca din 2004, iar in 2006 a ocupat functia de Presedinte al organizatiei.

„Din cand in cand, este important sa ne reamintim cat de norocosi suntem, iar eu ma consider a fi printre aceia care ar trebui sa fie recunoscatori pentru ceea ce au – oportunitatile sa imi construiesc o viata pe care o iubesc, pasiunea pentru munca pe care o fac si, cel mai important, o familie minunata si iubitoare. Asa cum tatal meu imi spunea, nu putem fi mereu noi cei care „primesc” ceva de la viata, este important ca si noi, la randul nostru, sa oferim ceva inapoi comunitatii in care traim. Cand dam ceva inapoi pentru comunitate, atunci intr-adevar traim o viata mai bogata.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related