Am zguduit cu muzica Palatul Bragadiru si nu regretam nimic

Am zguduit cu muzica Palatul Bragadiru si nu regretam nimic

Ne-am putea imprieteni/ Cu karaoke-le asta. Do re mi./ Ce bine dac-am deveni/ Cantareti in fiecare zi. Am facut o rima. Imi dau singura provocarea sa gasesc 5 linii melodice pe care s-o pun. Va rog sa nu radeti, asa se manifesta la mine dorul de Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music, inceput azi dimineata.

Ieri am impanzit de-a dreptul Palatul Bragadiru si l-am cucerit cu public cu tot. Sa fim corecti, nu noi, in speta voi, oamenii din agentii si companii care ati explodat pe scena si ne-ati oferit niste numere de karaoke care, sincer, ne-au surprins. Ascultati aici peripetii din a doua si ultima zi de Cupa Agentiilor la Karaoke.

Am avut asa: 10 echipe, 4 vedete invitate - Smiley, Cabron, Elena Gheorghe si Uddi - si 4 jurati pusi pe treaba. Ne-au vizitat si cateva vedete-surpriza pe care le-am intampinat, desigur, cu mare caldura. Pai cum altfel? I-am vazut pe acolo pe Florin Grozea de la HI-Q, ieri pe Cristina Rus (ex-Blondy), pe Mihai Pocorschi de la VH2, venit impreuna cu fiul lui, Vladimir, chitarist la VH2 din 2012 si proaspat concurent la Vocea Romaniei (in echipa lui Smiley, daca se intreba cineva). Ultimii 2 aveau o legatura speciala cu una din echipele participante, vedeti mai jos care.


Ca pe vremuri - Foto: Miluta Flueras


Am chiuit si-am chiuit - Foto: Miluta Flueras


Un dans, o figura? - Foto: Miluta Flueras

Sa mai spun si ca am inceput in forta, cu un spectacol de dans de la Dance Planet a Oanei Ionita (aka Oana Bebelusha) si am incheiat cu unul de muzica - FreeStay au concertat pana sa incepem premierea. Pentru ca, na, oricat de misto sunt amatorii, oricand merge sa consumam un concert ca la carte. Moderati in nebunia noastra am fost de CRBL si de al nostru Marin Preda, acest showman energetic al cuvintelor, deloc intimidat de reflectoare.


Dance Planet in actiune - Foto: Miluta Flueras

Titlul de Agentia Anului la Karaoke a revenit celor 2 fete dezinvolte de la Geometry Global, al caror prim premiu anuntat a fost cel pentru cea mai curajoasa echipa. Panica, panica, am luat premiu de consolare. Iata ca nu.


Foto: Miluta Flueras


Foto: Miluta Flueras


Foto: S.Miles - Open Photobooth System

Sustinute de o mare de colegi, fetele au inceput cu Tracy Chapman si "Give Me One Reason". Nu cea mai obisnuita alegere pentru karaoke, dar a iesit. Au cantat apoi cu Elena; s-au descurcat bine si acolo, cum le-a spus si ea. Am apreciat vocile, dar in special am remarcat combo-ul dintre miscarea scenica unduitoare si buna lor dispozitie. Intr-un cuvant, entertainment-ul pe care au stiut sa-l ofere publicului. Si juriului, dovada ca au castigat.

Locul doi a revenit echipei Primettes de la PRIME Romania. Ne-au zis cat de emotionate au fost cand au aflat ca o sa sparga gheata in seara de karaoke cu numarul 2. Si au spart-o de-a dreptul. 3 fete dragute, linistite, blande, au scos un"Man! I Feel Like A Woman" de care Shania Twain ar fi fost mandra.


Foto: Miluta Flueras

Pentru reprezentatia cu Elena Gheorghe, Cat Music le-a acordat Premiul special pentru cea mai buna reprezentatie cu un artist din portofoliu si tot lor le-a revenit Premiul pentru teamwork. Sa va mai zic si ce-am aflat dupa interpretare - s-au cunoscut de curand, la telefon, fix datorita competitiei.


Foto: S.Miles - Open Photobooth System

moBuy au ocupat locul 3 pe podium, au plecat si cu Premiul special Blue Air, locul 3 si, nu in ultimul rand, Cat Music le-a acordat Premiul special pentru cea mai buna reprezentatie cu FreeStay.

S-au completat pe scena, unii au adus vocea, altii dansul. Au cantat "Kryptonite" de la 3 Doors Down, iar surpriza a venit din partea lui Vlad Pocorschi, fratele solistului de la moBuy (Mihai Pocorschi si el, dar Junior, ca sa stiti) care a urcat pe scena alaturi de ei pentru un solo de tinut minte.


Foto: Miluta Flueras

Foarte relaxati pe scena, indiferent de emotiile pe care au spus ca le-au avut, moBuy au fost joviali si au facut si o coregrafie simpatica pe "Stand by Me" care, ce sa spunem, ne-a cucerit.


Foto: S.Miles - Open Photobooth System


Foto: S.Miles - Open Photobooth System

Echipa Discovery - The Magic D a intrat pe scena ca in propria sufragerie si o spun ca pe ceva foarte de dorit. Au interactionat cu publicul pe o versiune (si mai) ritmata de Umbrella, apoi au cantat si "Hai vino iar in gara noastra mica" pentru o schimbare de mood. 


Foto: Miluta Flueras

Au glumit cu CRBL, s-au mai pus o data pe cantat in uralele sustinatorilor. Iti venea cel putin sa dai din picior cand ii ascultai, punct ochit punct lovit, au fost pe locul 4 si au luat Premiul pentru cea mai buna prezenta scenica.


Foto: Miluta Flueras

Libere au fost, intr-adevar, spiritele de la Free Communication. Free Spirits au venit cu mic, cu mare, pentru a canta John Legend - "All of Me" si, dupa, impreuna cu Uddi. A iesit bine si aratau bine. Convingeti-va din poze.

Foto: S.Miles - Open Photobooth System


Foto: Miluta Flueras

The Headliners de la FCB au primit Premiul pentru cea mai creativa echipa. Prima melodie a lor a luat un pic pe nepregatite publicul - Gianna Nannini, Meravigliosa Creatura. Acum va e mai clar de ce au fost creative?

Foto: Miluta Flueras

Cabron ne-a spus ca a auzit niste voci foarte bune aseara si ca, de ce nu, publicitarii cu talent ar putea sa se orientze catre muzica. Nu va strambati, s-au intamplat pe lume si lucruri mai ciudate. Cabron a cantat cu cei de la The Creionetics si, impreuna, au dat-o tare, cum s-ar spune.

Foto: Miluta Flueras

Cele 5 fete de la Advice au inceput cu "Valerie" de la Amy Winehouse. Au fost primele care au cantat cu Smiley, venit printre noi de mai devreme. La final ne-au spus ca nu sunt foarte multumite de prestatie. N-am fi de acord, dar tot timpul e loc de mai bine. Oricum, ne-a placut echipa lor, si anume Ellen's Degenerates, asa ca le-am oferit Premiul pentru cel mai bun nume de scena.

Foto: Miluta Flueras

Foto: S.Miles - Open Photobooth System

Sud Est Top Production s-au numit aseara Cativa Sud Est. Daca va gandeati la un boy band, nu va gandeati bine. A fost un trio intre o domnisoara si 2 cantareti care au inceput cu Alexandru Andries - "Cea mai frumoasa zi", au plecat apoi cu Smiley departe / pe Marte, si au pus sala pe dantuit la modul serios cand au cantat Pharell si "Get Lucky".


Foto: Miluta Flueras

Corul eMag, cea mai numeroasa echipa din competitie, a incheiat spectacolul cu o melodie de Cee Lo Green si cu inca un hit al lui Smiley, "Preocupat cu gura ta".


Foto: Miluta Flueras

Catre doua dintre echipele de ieri au mers Premiile speciale Blue Air: Hiptones au ocupat locul 1 si merg in vacanta sponsorizati, iar pe locul doi au fost alesi MVcom.


Foto: Miluta Flueras


Foto: Miluta Flueras

Nielsen's DoReMeERKATS si-au adjudecat ambele premii de creatie: Premiul pentru cea mai buna coperta de album si Premiul pentru cel mai bun logo de echipa. Iata-le mai jos.

Incredibil dar adevarat, mai avem niste premii de dat cu care va tinem la curent. Five's urmeaza sa delibereze si sa acorde premii celor mai spectaculoase echipe indiferent de talentul muzical. Suntem foarte curiosi sa ne spuna cine, de ce si cum au fost impresionati.

Multumiri trupei FreeStay, care a acompaniat fiecare echipa catre finalizarea cu succes a probei 3.

Multumim si juriului, care a fost format din Oana Ionita (coregraf si dansatoare profesionista), Roxana Niculae (solista, We Singing Colors & Account Executive, Publicis Romania), Raluca Pauna (Advertising & Brand Manager, Blue Air) si Dan Popi (Owner & Managing Director, Cat Music). 

Aici inchei, baieti si fete. Ne vedem la Cupa Agentiilor la Gaming, iar de karaoke mai vorbim la anul. Acum ca ati vazut care-i treaba, eu zic c-o sa iesiti mai multi in fata. Mergeti si cantati. Cu prieteni, cu dusmani sau cu straini. E frumos sa vezi cum toti stim mixul ala ciudat de Backstreet Boys, Britney Spears, Gloria Gaynor, Bee Gees, Queen, Michael Jackson, "We Are The World", Beatles, Madonna, Whitney Houston, Placebo, Kings of Leon, Beyonce si, desigur, Pharell.

Atat mai zic: stati aproape pentru filmul de Making Of si iata aici mai multe poze.

 

Despre Cat Music
Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele.

Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului - Delia, Elena, Smiley, CRBL, What's Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artistii de top din portofoliu si cei peste 1 milion de abonati la canalul de YouTube sunt atuurile care confirma pozitia de lider a Cat Music. Mai multe informatii pe catmusic.ro si facebook.com/CatMusicRomania.

Despre Blue Air
Blue Air si-a inceput activitatea cu doua aeronave, 4 rute si 35 de angajati, pe 13 decembrie 2004, aceasta fiind fondata din dorinta de a crea o companie romaneasca care sa ofere calatorii sigure, confortabile, la un pret accesibil. Astazi, la aproape 10 ani de la lansare, Blue Air a ajuns in topul companiilor aeriene din Europa, fapt demonstrat de cei peste 10,5 milioane de pasageri care au ales serviciile companiei, iar dezvoltarea continua.

Despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music
Un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la a VI-a editie, Cupa Agentiilor la Gatit, aflata la a II-a editie, si inca o competitie in premiera: Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related