Ambalaje de lapte cu efect mai puternic decat "Got Milk?"

Ambalaje de lapte cu efect mai puternic decat "Got Milk?"
Sursa: visualadvice.com/Milk

Crezi ca un design de ambalaj te poate face sa cumperi un anumit produs? Poate ca nu, daca aruncam o privire in supermarket la raionul de lactate. O categorie in care nici un producator nu s-a aventurat pana la acest moment sa propuna ceva iesit din comun, atipic pentru piata din Romania. Fiecare (re)lansare a adus in fata publicului modificari la nivel grafic, insa nici un brand nu a avut curajul sa propuna o forma de ambalaj spectaculoasa.  

Nu este consumatorul roman pregatit pentru o astfel de inovatie sau companiile sunt cele care nu au curajul sa riste, preferand sa mearga pe drumul deja batatorit?

A fi primul brand care alege o abordare neconventionala, poate fi un act de curaj sau de inconstienta. Orice s-ar intampla, brandul se va bucura de atentia publicului si va starni macar curiozitatea consumatorilor de a descoperi ce se afla in spatele ambalajului. Poate fi doar inceputul unei relatii care nu s-ar destrama la prima ruptura de stoc cu care se intalneste consumatorul in fata raionului de lactate.

Cat de departe poate merge creativitatea in ceea ce priveste ambalajele pentru lapte descoperim in cateva experimente care sigur iti vor "pune imaginatia la joaca".

Premium

Sursa: http://www.orangebcn.com/milk-2/

[ sursa: Orange BCN ]

 Alb-Negru

 

 [ sursa:  aici ]

 Colorat si simplu

  [ sursa:  aici ]

 In sticlute mici

 [ sursa: Dragon Ink ]

 Doza de lapte

 [ sursa: Studio In ]

 Din pasiune pentru fructe

 [ sursa: THEdieline ]

 Totul in alb si negru

 [ sursa: TheBestpackaging.ru ]

 Atractiv si colorat, va fi mereu savurat :)

 [ sursa: aici ]

 Diferit

 [ sursa: Taku Satoh Design Office ]

Practic si usor de transportat [ Rice Milk]

 [ sursa: Maya Ostrander ]

Direct de la sursa

 [ sursa: Kian ]

Aluminiul te poate face unic

 [ sursa: Baita Design ]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related