Campania Grant’s #IOU te invita sa multumesti prietenilor tai

Campania Grant’s #IOU te invita sa multumesti prietenilor tai

Campania #IOU s-a lansat pe 25 septembrie la nivel international printr-un spot video special creat pentru mediul online, informeaza un comunicat al agentiei Atelier Sapte. Lansarea spotului a avut loc simultan in peste 40 de tari din Africa, Asia, Europa, America de Nord, America Latina si reprezinta primul pas in dezvaluirea noii pozitionari a brandului Grant’s: Stand Together.

#IOU (I owe you) este un indemn adresat tuturor tinerilor pentru a nominaliza acele persoane din viata lor carora le sunt recunoscatori pentru lucrurile importante din viata lor si face trecerea dintre comunicarea traditionala a brandului catre mediile digitale si utilizeaza mijloace specifice social media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related