Cine e Dr. Fenster? De vorba cu Lowe&Partners despre noua campanie VEKA

Cine e Dr. Fenster? De vorba cu Lowe&Partners despre noua campanie VEKA
De la stanga la dreapta: Diana Stancu Mottok, Ruxandra Popescu, Maria Nagy, Ilinca Nanoveanu, Manuela Gogu, Alexandru Micu

El pe un fotoliu, pacientul pe o canapea.

O imagine pe care noi, romanii, am vazut-o doar in filme. Acum si in reclame, de cand cu noua campanie pentru VEKA. Dr. Fenster nu vrea sa ne rezolve problemele de self-esteem pe care le avem inca din copilarie, nici sa ne vindece de vreo fobie. Vrea doar sa ne prezinte solutiile nemtesti pentru cele mai frecvente probleme romanesti cauzate de ferestre. Campanie e semnata de Lowe&Partners, carora le dam legatura sa ne spuna mai multe. Au raspuns Ruxandra Popescu (Account), care ne-a povestit despre relatia agentiei cu clientul VEKA, Manuela Gogu (Creative Director), care ne-a explicat contextul si rationamentul din spatele conceputului si Maria Nagy (Copywriter), care ne-a vorbit despre executii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related