Golden Drum 2014: Primele 10 nominalizari pentru agentiile din Romania

Golden Drum 2014: Primele 10 nominalizari pentru agentiile din Romania

McCann Erickson, GMP Advertising, Geometry Global si SENIORHYPER sunt primele agentii romanesti shortlistate la a 21-a editie a festivalului Golden Drum, care are loc intre 7 si 10 octombrie la Portoroz, in Slovenia. Azi au fost anuntate shortlisturi pentru mai multe categorii, atat de la Single Channel (Radio, Digital, Mobile, New or innovative), cat si de la Multi Channel (Digital campaigns including Mobile campaigns, Branded content, Direct campaigns, Events, Public relations).

McCann Erickson a obtinut 5 nominalizari pentru campaniile Vodafone – Ghita, The Social Shepherd (Digital, PR si Digital campaigns including Mobile campaigns), Coca-Cola – Radar for Good (Mobile) si Mega Image – Prank the prankster (PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related