[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna septembrie. 3 creatii romanesti in top

[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna septembrie. 3 creatii romanesti in top

Topul celor mai vizionate reclame de pe Youtube in Romania are in luna septembrie trei clipuri ale agentiilor din Romania: Papaya Advertising, The Geeks si GMP.  

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in perioada mentionata, urmarind mai multi indicatori precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

Luna aceasta, Samsung vine in top cu doua clipuri.  
Anterior a avut Samsung GALAXY ALPHA - "Just Alpha" Official Video

TOPUL

 Samsung GALAXY Note 4 – Official Introduction

 Clipul "Mostenirea lui Brancusi", parte din campania CEC, este realizat de Papaya Advertising

Despre realizarea clipului
Am plecat de la celebra fotografie care il arata pe Brancusi in atelierul sau, un autoportret de altfel. Ne-am imaginat ca in momentele acelea ne poate vorbi. Spusele sale se gasesc pe net. Am ales cateva dintre ele si am construit un mesaj pe care Brancusi il lasa romanilor. L-am numit "Mostenirea lui Brancusi".

De ce aprobari am avut nevoie? De cea a clientului si de bunavointa companiei Visarta, reprezentanta detinatorului drepturilor pentru imaginea si opera lui Brancusi. Le-am obtinut pe amandoua. Robert Tiderle (Owner, Papaya Advertising) 

CEC - Mostenirea lui Brancusi

 

 Samsung Gear S – Official Introduction

Pentru a comunica "Marea promotie", The Geeks a gandit o serie de reclame in care echipa OLX viziteaza casele unor familii din diferite colturi ale tarii, pentru a identifica obiectele din casa care pot fi date spre vanzare.
Cea cu Domnisoara Alisa din Satu Mare a prins mai bine la public.

OLX.ro Marea Promotie - Domnisoara Alisa din Satu Mare

 

Tot in top 5 avem si magenta. Telekom Romania - milioane de experiente.

Pe TV in fiecare break publicitar din ultima luna, pe YouTube in TOP.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related