[Tinerii din agentii - Geometry Global] Ada Carlsson credea ca publicitatea e cum zice Bono in Zooropa

[Tinerii din agentii - Geometry Global] Ada Carlsson credea ca publicitatea e cum zice Bono in Zooropa

Ingredientele unei angajari soldate cu succes? Ada Carlsson, 27 de ani si Social Media Strategist la Geometry Global, a fost draguta si ni le-a dezvaluit: 3 mantre, 4 Hail-Mary si 5 episoade din Seinfeld. Puteti sa va linistiti, acum le stim cu totii si o sa ne ridicam la cer unul dupa altul.

Ada e o persoana multitalentata cu care ne-am intalnit de mai multe ori la Cupele Agentiilor. Ii place mult sa gateasca si ne-a demonstrat-o la Cupa la Gatit. II place si sa cante, si sa danseze - ne-a luat ochii si noua, si juratilor la Cupa la Karaoke. E voioasa si strengara. A inceput cu Stiinte Politice la Universitate, sectia Engleza, si apoi a plecat la master in Olanda, la Masstricht. Are experienta in managementul cultural, colaboreaza cu Koiganon Films si de 8 luni e la Geometry. Cu curaj, sa pornim, ne-a pus si muzica.

Ce bine-i sta

INAINTE DE PUBLICITATE

Lucram in turism si in programe de management cultural prin sate de munte.

Si atunci am stiut: advertising is the way
Cand mi-am dat seama ca Printul Charles ne vrea la el in regatul turismului cultural si noi habar n-avem cum sa vindem povesti frumoase vestului :)

Campania care te-a ademenit catre comunicare
Am cochetat mereu cu behind-the-scenes ale diverselor campanii colosale online sau de CSR pornite de publicitari, dar cand l-am vazut pe Van Damme despicand tirurile in doua, am zis ca "asta nu are nicio legatura cu calul lui Vasile".

Pre-judecati
U2 - Zooropa :) (N.R. versuri la indemana)

Rezerve
Ca odata cu dezvoltarea mediului social si creativ in online, minunata osmoza dintre marketing, PR si publicitate se va prabusi.  

La angajare
De obicei nu deconspir secrete legate de cariera, dar voua o sa va spun: mi-au trebuit trei mantre, patru Hail-Mary si cinci episoade din Seinfeld ca sa izbandesc!  

IN TIMP CE PUBLICITATE

Prima campanie + campania de care esti cea mai mandra
#DONEZKM pentru Spitalul Ponderas

Cea mai mare gafa de pana acum
Mi-am lasat cheile la birou un weekend si am dormit prin vecini, nestiind ca agentia este deschisa si sambata si duminica.

O deziluzie
Am castigat Cupa Agentiilor la Karaoke, dar n-am prins niciun bilet de avion spre Antalia...

Cel mai important lucru invatat
Led Zeppelin- Ramble on! (N.R. iar versuri-versuri)

Mentori/ Invatatori
Bunul coleg si sef peste hotarele digitalului, Corin Chiriac, un fashionista si dandy al secolului 21, care te surprinde in fiecare zi cu tot felul de giumbuslucuri si idei geniale spuse la oha sub forma lui "cum ar fi sa...".

Daca nu ai lucra in comunicare?
Imi place foarte mult sa gatesc, asa ca mi-as deschide o mini-taverna cu cateva mese, unde singurul fel servit in meniu ar fi inspirat de ce visez cu o seara inainte :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related