Bogdan Moga: Daca un obiect e frumos si functional cat e nou, ok. Dar peste 5 ani? Dar peste 20?

Bogdan Moga: Daca un obiect e frumos si functional cat e nou, ok. Dar peste 5 ani? Dar peste 20?

Bogdan Moga e multifunctional. Viata lui de pana acum a fost un slalom intre lucru cu mainile si desen, cu opriri economice pe la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, apoi ASE. Desena si construia cand era mic, pe la 20 si ceva de  ani a revenit la desen si s-a facut grafician, dupa care si-a ocupat niste ani cu art direction - la iMagic, Violet, Ogilvy Action si Ogilvy & Mather. Dupa o perioada lunga in care controlul asupra unui produs de comunicare nu i-a apartinut 100%, acum poate sa decida tot, de la momentul zero si pana la linia de sosire. Caci e freelancer de la inceputul anului si a mai si inceput sa graviteze inspre designul de obiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related