Doua nominalizari la London International Awards pentru Ogilvy & Mather Romania

Doua nominalizari la London International Awards pentru Ogilvy & Mather Romania

In plin proces de anuntare a finalistilor celei de a 29-a editii a festivalului de creatie London International Awards, Ogilvy & Mather Romania are doua nominalizari ce vor competitiona pentru un premiu.

"Miracolul" creat de Ogilvy & Mather este singurul spot romanesc finalist la LIA 2014. Realizat pentru promovarea celei de-a opta editii a Festivalului International de Film de Animatie Anim’Est, spotul se gaseste pe shortlist in categoriile TV/Cinema/Online Film si TV/Cinema/Online Film –Production & Post Production.

London International Awards (LIA) este unul dintre cele mai mari si mai cuprinzatoare festivaluri mondiale ce onoreaza anual lucrarile legendare din publicitate, digital media, productie, design precum si muzica si sunet. A fost infiintat in anul 1986 si si-a propus inca de la inceput sa recompenseze creativitatea si puterea ideilor creative in toate formele de advertising.

Aproape 15,000 de lucrari provenind din 80 de tari au fost evaluate de catre juriu global in aceasta editie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 3 Noiembrie.

Ogilvy&Mather Romania
Ogilvy&Mather Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy&Mather Romania ofera servicii de comunicare integrata - publicitate, relatii publice, activare de brand si shopper marketing, servicii de marketing digital precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate. Portofoliul de clienti cuprinde companii pentru care Ogilvy&Mather Romania dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international cat si local - Philips, Ford, IBM, Millennium Bank, Campofrio, Mega Image, Pfizer si multe alte companii de renume. Astfel, grupul Ogilvy imbina experienta de comunicare pe piata romaneasca cu know-how-ul international conferit de apartenenta fiecarei agentii din grup la retele de comunicare globale specializate

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related