[Tinerii din agentii - The Syndicate] Denisa Tudor: Imi place comunicarea. Si-mi place, in aceeasi masura, sa vorbesc despre comunicare

[Tinerii din agentii - The Syndicate] Denisa Tudor: Imi place comunicarea. Si-mi place, in aceeasi masura, sa vorbesc despre comunicare
Foto: cristinabobe.com

Denisa Tudor e Account Executive la The Syndicate si, mai interesant, prima doctoranda in Social Media de care am auzit eu cel putin. A urmat ciclul universitar la SNSPA dupa cum urmeaza: FCRP, Masterat in Brand Management si Comunicare Corporatista, si urmeaza sa fie si Doctor. E un mister cum si pe unde, dar a strecurat printre cele mentionate si o facultate de Drept. Iar in prezent, preda la SNSPA viitorilor comunicatori din Romania.

La catedra, Denisa nu poate duce lipsa de povesti umoristice, nici de povete, nici de sfaturi. Are ce margaritare sa raspandeasca prin amfiteatre - doar a trecut prin televiziune, PR, marketing online si de 2 ani s-a stabilit prin publicitate, pe care o degusta cu aceeasi pofta in fiecare zi. Aici si acum, ne-a spus, ii place ce se intampla.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related