Buchetul campaniilor electorale din 2014: un clasament de Ema Prisca (Mama Disco)

Buchetul campaniilor electorale din 2014: un clasament de Ema Prisca (Mama Disco)

Continuam desfasurararea festivalului electoral Politichie Prezidentiala 2014 cu observatiile celui de-al doilea jurat: Ema Prisca (Creative Director/ Partener, Mama Disco si Presedinte, ADC Romania). 

Aceasta a comentat elementele celor noua proiecte de comunicare politica ale candidatilor la presedintie, realizand si o notare de la 1 la 10 dupa urmatoarele criterii:

In urma calculelor, o medie aritmetica strasnica, avem si clasamentul: Monica Macovei (7.4), Klaus Iohannis (5.4), la egalitate cu Elena Udrea (5.4), Victor Ponta (2.8), Kelemen Hunor (2.4), Calin Popescu Tariceanu (1.8), William Brinza (1.8), Dan Diaconescu (1.6) si Teodor Melescanu (1).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related