[Tinerii din agentii - iLeo] Hai ma, Teo, e un banner, scrie ceva informativ si gata! - Nu vreau!

[Tinerii din agentii - iLeo] Hai ma, Teo, e un banner, scrie ceva informativ si gata! - Nu vreau!

Teodora aprecia copywriting-ul de cand era mica. Printre primele cuvinte pe care le-a scos pe gura s-a numarat si replica de atunci a brandului Aquafresh, stalcita si poate chiar mai buna: Aquafresh in 3 culori - "Popandeaza de tlei oli!".

[Eu ziceam la margele "bede". Mai tarziu, am inteles c-am fost British intr-o viata anterioara si mai pastram cu mine niste amintiri. Pentru ca la margele zic ei beads. Pfoai, ce v-am impresionat.]

Asa si Teodora Stefan (iLeo) citea in ziar 13-14 ani mai tarziu despre noua meserie a viitorului, 'copywriter in publicitate'. S-a vazut atunci gandind povesti alaturi de alte creaturi scriitoare si fiind platita pentru asta. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related