[Tinerii din agentii - Geometry Global] Atentie, cele mai reusite gafe ale lui Alex Peter abia urmeaza

[Tinerii din agentii - Geometry Global] Atentie, cele mai reusite gafe ale lui Alex Peter abia urmeaza
Alex Peter (Art) cu Bogdan Danailescu (Art)

Din ce imi da de inteles Pinterest-ul lui Alex Peter (se pronunta "Pitar", ca Pitar Pen), este un tip foarte constient de cum se imbraca. Si voi ilustra asta cu o poza chiar acum.

Observati maritisul culorilor din ansamblul vestimentar, stil street-smart, stropul de pattern reprezentat de fularul-sal, geanta casual-sport si ceasul.. cu bareta neagra. Nu ma pricep deloc la ceasuri. Ceasul meu 'norocos' de la Bac era de la tata. Dar mi-a tinut si mie bafta, mai putin la romana unde a picat poezia aia semi-necunoscuta, In Gradina Ghetsemani.

Alex Peter sau Peter Alexandru este Art Director la Geometry Global, daca nu stiati. Despre ce munceste gasiti aici; despre ce se joaca, puteti sa intrebati. In principiu, ii plac jocurile video si a fost cel putin o data la laser tag. Daca n-ar lucra in comunicare, ar desena prea mult, a spus. Nu suna atat de rau.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related