Digital Star a fost desemnata agentia anului la Internetics

Digital Star a fost desemnata agentia anului la Internetics

Digital Star a fost desemnata „Agentia Anului” in cadrul celei de-a XIV-a editii a competitiei Internetics, care si-a anuntat laureatii in cadrul unei gale festive desfasurate miercuri seara, la Halele Carol.

"Ma bucur ca proiectele cu care cu care am castigat «Agentia Anului» au adus rezultate de business masurabile pentru clientii nostri. Vreau sa le multumim pentru ca au crezut in noi si in ideile noastre! Le multumesc colegilor din echipa Digital Star care au incercat in fiecare zi sa faca proiecte mai bune, sa invete lucruri noi, sa depuna extra-efort si sa iasa constant din zona de confort. Lor li se datoreaza succesul de la Internetics. De asemenea, vreau sa le sa multumesc organizatorilor acestei competitii pentru efortul lor constant de a sustine si promova performantele in comunicarea online din Romania"
Laurentiu Dumitrescu, Managing Director al Digital Star.

Agentia a castigat “Competitia Like-urilor” organizata in cadrul acestei editii si a obtinut 5 trofee, 2 dintre care au fost castigate la una dintre cele mai disputate categorii ale competitiei “Digital component of an integrated campaign”.

Lucrarile Digital Star au fost premiate la urmatoarele categorii:

• categoria CULTURE, sectiunea Online Branded Content, a fost castigata cu campania „The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3

• categoria COMMUNITIES, sectiunea Brand Associated Communities, a fost castigata cu campania „The Indygen Vlog Show”, realizata pentru Indygen

• sectiunea SOCIAL MEDIA – Social Media Apps a fost castigata cu campania „The Billa Social Catalogue

• categoria INTERACTIVE CAMPAIGNS – Digital component of an integrated campaign, sectiunea Durables a fost castigata cu „The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3

• categoria, INTERACTIVE CAMPAIGNS - Digital component of an integrated campaign, sectiunea Others, a fost castigat cu campania „The Billa Social Catalogue”.

La competitia Internetics din acest an au fost inscrise peste 169 de lucrari, care au fost jurizate de 26 de specialisti in marketing online. Juriul a fost prezidat de Mark Jackson, Chief Technology Catalyst EMEA at McCann Worldgroup, unul dintre cei mai apreciati profesionisti la nivel international.

In 2014 Digital Star a fost, de asemenea, cea mai premiata agentie de la IAB Mixx Awards.
Tot anul acesta Digital Star a fost premiata si la Effie Awards pentru campania „The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related