[Tinerii din agentii - Rusu+Bortun] Gabriel Kirmaier: Eram naiv, nu am fost informat despre partea "intunecata" a publicitatii

[Tinerii din agentii - Rusu+Bortun] Gabriel Kirmaier: Eram naiv, nu am fost informat despre partea "intunecata" a publicitatii

Gabriel Kirmaier (Designer, Rusu+Bortun) canta intr-o trupa si are pozele s-o dovedeasca. E vorba de MoebiusGabriel mai are niste poze care ar parea sa sugereze posibilitatea ca gateste. Are tatuaj(e). Ii plac cainii, ii plac pisicile. Punem in oala cateva poze de profil si va izbucni o gaura neagra care aspira orice faptura feminina din apropiere si le magnetizeaza pe cele de la distanta. Apoi le aspira si pe ele.

Sau pe multe, daca nu pe toate. Cum zicea Dita von Teese, poti sa fii cea mai zemoasa si coapta piersica din lume; tot o sa fie cineva care nu suporta piersicile. (Daca nu spunea Dita von Teese, iertati-ma, e vineri seara si radacina citatului ma preocupa tot mai putin cu fiecare minut care trece.)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related