Initiative semneaza implementarea campaniei de media pentru lansarea aplicatiei Metroul Orange 4G

Initiative semneaza implementarea campaniei de media pentru lansarea aplicatiei Metroul Orange 4G

Initiative semneaza implementarea campaniei de media pentru lansarea aplicatiei Metroul Orange 4G, informeaza un comunicat din partea agentiei de media a grupului Lowe.

Pentru a maximiza vizibilitatea campaniei, Initiative a raspuns provocarii printr-o strategie de media creativa. Solutia gasita de echipa Initiative a fost aceea de a gandi mai departe de formatele de expunere clasice. Astfel, coloanele statiei de la Piata Victoriei au fost transformate intr-un panou gigant care ofera multimii de calatori drepturi egale la internet de mare viteza prin scanarea unui cod QR. De asemenea, elementele precum panourile de informare, peroanele statiilor sau scarile de la statia Universitate au fost branduite cu insemnele campaniei pentru a-i informa si pe calatori despre aplicatia Orange. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related