[Viata de actor] Victoria Raileanu: Mi s-a intamplat, la o reclama, sa ne ceara regizorul sa ne bucuram si nu ne bucuram asa cum voia el. Ne bucuram ori prea tare, ori prea putin

[Viata de actor] Victoria Raileanu: Mi s-a intamplat, la o reclama, sa ne ceara regizorul sa ne bucuram si nu ne bucuram asa cum voia el. Ne bucuram ori prea tare, ori prea putin

Pe Victoria Raileanu oamenii o recunosc din serialul “Daria, iubirea mea”. Mai nou, o recunosc insa si din spotul de la Spor.

In timpul facultatii, pe langa sus-mentionatul serial, actrita a jucat si in Doctori de mame. Apoi au urmat filmele: The Whistleblower si O luna in Thailanda. Intre timp, a aparut si in patru reclame.

Ea povesteste pentru IQads despre primul rol, din clasa a 10-a, despre primul plans fortat, cum se impaca filmul cu publicitatea si ce o irita la publicitatea romaneasca.

Imi amintesc cu mare drag de primul meu rol principal. In liceu eram foarte timida, stateam aproape mereu in banca mea  - la propriu:)  Am facut liceul de arte, nu eram cea mai buna din clasa, dar la actorie incepeam sa ma pricep. In clasa a 10-a, Mirela Puia (profa de actorie) m-a chemat la catedra si m-a intrebat daca vreau rolul principal din piesa “Jocul ielelor” "Hora Domnitelor" de Radu Stanca. Am facut ochii mari si am zis da. “Problema” era ca, la un moment dat, trebuia sa plang. Habar nu aveam cum! Ba imi holbam ochii in reflectoare, ba ma chinuiam sa nu clipesc, ba ma gandeam la cele mai oribile scenarii. Pana cand, la unul din spectacole, mi-a venit sa plang natural. Si mi-am zis “aaaaa…deci despre asta e vorba!”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related