Alex Zamfir vrea 1 leu pentru Tudor. Haideti sa-l ajutam cu mai multi!

Alex Zamfir vrea 1 leu pentru Tudor. Haideti sa-l ajutam cu mai multi!

Tudor zambeste. Nu poate sa mearga, nici sa vorbeasca. Are 3 ani si se lupta cu tetrapareza spastica. A trecut prin 2 operatii in Turcia si si-o doreste pe a treia, ca sa-i fie mai bine. 28.000 de euro stau intre el si operatia care va presupune de fapt 6 procedee diferite intr-un singur interval de timp. Parintii lui incearca constant sa stranga bani, atat pentru terapiile lunare, cat si pentru aceasta operatie.

Au ajuns si la Alex Zamfir (Conducator Intreprindere Prestari Servicii Publicitare, Funvertising) cu rugamintea unui share la povestea lui. Au primit o campanie, initiata pe blogul lui Alex (CelMaiBunTata.ro) care suna asa: dati-mi, va rog, cate-un leu pentru Tudor. Si fiti 120.000 la numar. Atunci o sa fie bine. Campania a inceput ieri si deja s-a strans o suma de 2.000 de euro.

Deasupra ei punem si noi niste caramizi. 

Urat mai e obiceiul asta de a fuma, nu? De ani de zile ne uitam absent la pozele alea morbide de pe pachete. Lepadarea definitiva de fumat aproape ca e un miraj pentru unii, desi noi vrem/ spunem/ incercam/ am incercat/ am renuntat sa mai incercam.

Hai s-o luam asa, impreuna, old school: toate agentiile si companiile de marcomm, ticsite de fumatori cum stiti ca sunteti, infiintati o pusculita in coltul in care fumegati tutunul zilnic. La fiecare tigara, intra in porcusor cate 1 leu sau cate 5 (sau cati vreti). 

Cauta o cutie. Sau mai multe.

Sigur ai prin agentie.  Si daca ai mai multe locuri de fumat, pune in toate cate una.

Da un print afisului si lipeste-le pe ele.

[ ai aici si versiunea pdf de dowload ]

Depune-i in contul pentru Tudor pana in 15 decembrie

Dupa ce se strang banii, cel mai bun samaritean se va duce la banca sa-i puna in unul din conturile deschise pentru Tudor.

Conturi pentru donatii

Asociatia Buculescu Tudor Stefan
CUI 31484369
Str. Gheorghe Doja, nr. 53
Pitesti, Arges
BRD TOPOLOVENI.
Delegat Buculescu Mihai , As 972998, pol Pitesti ,exp. 28.03.2024
RON - RO51BRDE030SV31272610300
EUR - RO67BRDE030SV49926360300
USD - RO94BRDE030SV49926790300
Sucursala Unicredit Turian - str I. C. Bratianu , nr. 26, Pitesti, Arges
IBAN RO41BACX0000004017810001 - RON
Titular Buculescu Mihai
Sucursala ING - office Pitesti, str I. C. Bratianu, bloc. D6, Pitesti , Arges
ING RO51INGB0000999900712846     - RON
Titular Buculescu Andra

 

Uneori sa cream animozitati intre orgolii, asa ca o sa tinem  un clasament per institutie publicitara. Cu binevointa oamenilor din PR, desigur. Asa detectam fumatorii inraiti, vedem si cat de vinovati se simt pentru tigarile inhalate.

Deci? Facem?

Noi am ales recipientul si ieri a fost o zi fumatoare.

Pana sa va pronuntati, vedeti mai jos care e povestea cu Alex Zamfir si mai multe despre Tudor.

Povestea lui Tudor

Este un baietel de 3 ani si 4 luni care sufera de tetrapareza spastica. Adica nu poate merge, vorbi sau manca. Dar, cu 50.000 euro si o operatie in Turcia, se poate face mult mai bine.

Cum a pornit campania si de ce?

Nu-l cunosc pe Tudor sau pe parintii lui. Mama lui mi-a scris rugandu-ma sa dau un share la povestea lui si mi s-a parut de rahat sa fac doar acest lucru. In plus, aveam de mai multa vreme aceasta idee de campanie in cap, fiind curios cati bani s-ar putea strange cu un astfel de mecanism.

Campania a fost lansata ieri, 26 noiembrie si deja s-au strans in conturi undeva spre 2.000 euro din cei 28.000 de care mai are nevoie Tudor pentru a-si putea face operatia in Turcia.

Ca o paranteza, de 2 ani organizez la cateva luni un eveniment numit "Alerg pentru…", care este un fundraising pentru diversi copii bolnavi cu alergare in parcul Herastrau. Asa a auzit mama lui Tudor de mine si mi-a scris.

De ce 1 leu?

Pentru ca oamenii au atat de multe pe cap, pentru ca se apropie Sarbatorile, pentru ca toata lumea cere bani in stanga si in dreapta. Si pentru ca eu cred sincer ca, leu cu leu, putem face o minune pentru acest copil.

Mi se pare o idee foarte buna de comunicare, ceea ce se traduce prin multi oameni care aud de cazul lui si unii care aleg sa se implice. In timp ce raspund la intrebarile voastre, am primit de la mama lui un SMS cum ca un domn tocmai a donat 5.000 RON!

Blogul CelMaiBunTata.ro

Scriu pe blog pentru ca imi place. Am inceput sa scriu in primavara acestui an. Ma distrez de cele mai multe ori sau, in unele cazuri, reusesc sa povestesc despre lucrurile care nu-mi plac/ma frustreaza. Iar, de curand, am inceput sa-mi exersez si "talentele" de autor pentru ca vinerea public cate o poveste.

Numele vine de la dorinta mea de a incerca sa fiu cel mai bun tata pentru Mark, baiatul meu de 3 ani si jumatate. M-a inspirat o prezentare de la TED a unui domn, Ric Elias, care a fost in avionul care a aterizat in raul Hudson acum cativa ani. Si a povestit acolo ca, in timp ce credea ca va muri, si-a dat seama ca the only thing that matters in my life is trying to be the best dad for my kids.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related