Digital Star, singura agentie de digital premiata cu Gold la PR Award 2014

Digital Star, singura agentie de digital premiata cu Gold la PR Award 2014

Digital Star a castigat 3 premii la Gala Romanian PR Award 2014 desfasurata aseara, fiind singura agentie de digital care a primit distinctii GOLD si SILVER.

Intrata in finala cu 3 nominalizari, Digital Star a castigat 3 premii: Aurul categoriei Social Media, Argint la alte 2 categorii si 2 nominalizari suplimentare la categoriile „PR Innovator of the Year” si „Best Use of PR Evaluation”.  

Lucrarile Digital Star au fost premiate la urmatoarele categorii:

 

  • Golden Award for Excellence, la categoria Social Media, a fost castigat cu campania „Primul catalog social din Romania”, realizata pentru Billa Romania.
  • Silver Award for Excellence, la categoria „Responsabilitate sociala si dialog cu grupurile co-interesate”, a fost castigat cu campania „Doneaza din inima”, realizata pentru Avon Cosmetics Romania.
  • Silver Award for Excellence, la categoria „Tech PR” a fost castigat cu campania „Manifest pentru creativitate!”, realizata pentru Samsung Electronics Romania.

Lucrarile inscrise la cea de-a XII-a editie a competitiei Romanian PR Award au fost evaluate de un juriu international de top, care a reunit competente in comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia, Belgia, Olanda, Franta, Ungaria si Romania.

In 2014, Digital Star a fost, de asemenea, desemnata „Agentia Anului” la Internetics si a fost cea mai premiata agentie de la IAB Mixx Awards. Tot in acest an, Digital Star a fost premiata si la Effie Awards pentru campania „The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related