Ioana Filip (Group Creative Director, McCann Erickson Romania) va fi speaker in cadrul Eurobest 2014

Ioana Filip (Group Creative Director, McCann Erickson Romania) va fi speaker in cadrul Eurobest 2014

Ioana Filip (Group Creative Director, McCann Erickson Romania) va sustine pe 1 decembrie, la cea de-a saptea editie a festivalului european de publicitate Eurobest, o prezentare despre un potential mod de lucru pentru echipele de creatie, pornind de la ideea tratarii fiecarui brief precum un start up.

La aceasta editie a festivalului vor participa 92 de speakeri, intre care se afla si Natalia Chuich din partea BBDO Moscova, prezenta si la Bucuresti pentru conferinta Promotions Now 2014, eveniment din seria SMARK Know-How.

Eurobest 2014 se desfasoara la Helsinki, Finlanda, in perioada 1-3 decembrie. Pe site-ul festivalului a fost publicat numai shortlist-ul campaniilor inscrise in 2014 la categoria Innovation. Despre campaniile romanesti castigatoare la Eurobest 2013 am scris aici.

Ioana Filip si-a inceput cariera de Copywriter in 2006 la JWT. Dupa 4 ani petrecuti la JWT, a urmat un an la Lowe, apoi s-a alaturat echipei McCann Erickson in 2011. In calitate de Group Creative Director, Ioana se ocupa in prezent de toate brandurile companiei Coca-Cola.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related