Romania prin ochii unei fete obsedate de fericire

Romania prin ochii unei fete obsedate de fericire

In timp ce incercarile de a construi un brand de tara esueaza birocratic de fiecare data, imaginea Romaniei se contureaza singura, cu bune si cu rele, prin oamenii ei. Unii dintre acestia merg mai departe si incearca, dupa puteri, sa aduca un plus brandului Romania.

Ioana 'The Happyholic' Negulescu, graphic designerita, studiaza in prezent Business Strategy, Leadership & Change in Edinburgh. E pasionata de "corporate happiness", cum spune ea: "Visul meu e sa ajung sa ofer consultanta in fericire in companii mici si mijlocii. Totul prin creativitate, joculete si putin "zuzism".

Pana a ajunge sa faca asta, ea s-a jucat putin cu imaginea Romaniei in cadrul proiectului Discover the mania in RO+MANIA. Intr-o serie de postere, Ioana redescopera tara pornind de la imagini cliseu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related