O noua campanie video, marca “Someone Like Me”, indeamna tinerii sa nu se lase pacaliti de virusul HIV

O noua campanie video, marca “Someone Like Me”, indeamna tinerii sa nu se lase pacaliti de virusul HIV

Miscarea internationala “Someone Like Me”, o initiativa Durex si Fundatia MTV Staying Alive, lanseaza o noua campanie video, cu ocazia Zilei Internationale de Combatere a SIDA.

“Someone Like Me”, o initiativa globala pentru sanatate sexuala a Durex si Fundatia MTV Staying Alive, a lansat pe 24 noiembrie 2014 o noua campanie video, cu obiectivul de a creste gradul de constientizare privind virusul HIV, cu ocazia Zilei Internationale de Combatere a SIDA - 1 Decembrie. Noul videoclip, lansat pe canalele globale de YouTube, Facebook si Twitter, atrage atentia tinerilor privind lupta impotriva raspandirii virusului HIV si isi propune sa demonteze miturile despre HIV si SIDA, prin cele mai deschise conversatii.

Georgia Arnold, Director Executiv al Fundatiei MTV Staying Alive, considera ca:

“Cercetarile noastre arata ca unul din patru tineri din Europa sunt de parere ca virusul HIV este o problema care afecteaza in principal populatia din Africa, ceea ce este un mit ingrijorator. Ne dorim ca Someone Like Me sa dea startul discutiilor despre virusul HIV atat in mediul online, cat si in viata reala, acum ca se apropie Ziua Internationala de Combatere a SIDA.”

Nu este suficient doar sa oferi informatii si sa speri ca aceastea sunt receptate de tineri adauga Georgia.

“Singura metoda pentru a darama stigmatele, miturile si stereotipurile care pot umbri adevarul despre virusul HIV este sa-i faci pe oameni sa vorbeasca si sa-si impartaseasca cunostintele si experientele, pe platformele pe care le folosesc pentru a comunica zi de zi.”

Platforma de comunicare “Someone Like Me”, lansata in 2013, cu ocazia Zilei Internationale de Combatere a SIDA, a implinit, in 2014, un an. Un an de sustinere, la nivel global, a vietilor sexuale fericite, sanatoase si pline de incredere. Cu ocazia celei de-a doua campanii pentru Ziua Internationala de Combatere a SIDA, “Someone Like Me” abandoneaza stilul clasic al predicilor catre tineri incurajeaza intrebarile si discutiile libere pe canalele de social media.

Volker Sydow, Global Category Director for Sexual Wellbeing, in cadrul Durex, afirma:

“Pe masura ce ne apropiem de Ziua Internationala de Combatere a SIDA, campania Someone Like Me nu intentioneaza doar sa aprinda conversatiile care sa ajute tinerii sa inteleaga cum se pot proteja de virusul HIV, ci sa-i si inarmeze cu mesaje, continut si videoclipuri, cu ajutorul carora sa raspandeasca vorba in comunitatile lor online. Ne dorim sa-i imputernicim pe tineri sa fie increzatori si sa ia deciziile potrivite cand vine vorba de sanatatea sexuala”.

Poti viziona si tu noul videoclip al campaniei “Someone Like Me”, intitulat Don’t Let HIV Outsmart You, pe canalul de YouTube si pe profilele de Facebook si Twitter ale campaniei, precum si pe site-ul www.someonelikeme.com

Clipul campaniei

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related